avortcriza de sarcină

VIDEO: „Mă cheamă Abby. Am ales avortul” / Mărturii despre criza de sarcină # 9

Abby 2

Mi-a fost teamă că pierd lucrurile pe care le construisem pentru mine. Și mi-a fost teamă de adevăr. Mi-a fost teamă să nu se afle… de cineva pentru care nu eram… Dacă era să fiu sinceră și să păstrez copilul, totul s-ar fi destrămat.

Mi-am scos telefonul, am dat o căutare pe Google după numele Planned Parenthood, am găsit cea mai apropiată clinică a lor și i-am sunat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mi-au zis: „Vino la noi. Nu ai nevoie de programare. Pur și simplu vii aici, iar noi vom avea grijă de tine”. Îmi amintesc că eram acasă când a ieșit totul afară (n.red. – la avort chimic, în prima fază, pacienta e trimisă acasă după ce i se dau pastile)… până când, cum să spun, am văzut rezultatul a ceea ce făcusem și a fost destul de… a fost realmente răscolitor. Realmente trist.

Numai puțin… (plânge)

E chiar trist că, atunci când am ales să avortez, nu am făcut de fapt decât să îmi ascult teama care parcă ardea în mine. Nu m-am gândit că acel făt micuț nu este doar un ghem de celule. Și noi am fost ca el, dar uite-ne aici, vorbind despre asta.

Am reușit să mă schimb mult față de cum eram când am făcut avortul, când am fost gravidă.

Cred că cel mai important mod în care m-a afectat este că azi știu că data viitoare voi face cu totul altfel. Adică nu o să mai ajung la un astfel de nivel de intimitate – nu înainte să mă căsătoresc.

Ca să pot să am copii pe care să-i păstrez. Cred că așa lucrurile vor fi și mult mai profunde.

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com Numele și datele personale nu vor fi făcute publice decât la cerere.

Acum mă uit la câțiva oameni pe care îi cunosc, de vârsta mea, și care au deja copii. Mă uit la ei și îmi spun că este uluitor. Mă bucur atât de mult pentru voi! Mă bucur că ați putut să vă păstrați copiii!

Asta mă face să apreciez viața mai mult și să înțeleg mai bine nedreptatea pe care o suferă copiii chiar și înainte de a se naște efectiv!

Sursa: Online For Life

Citește aici mai multe mărturii despre criza de sarcină

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button