VIDEO: Luna pentru Viaţă 2017. Reportaj TV de la Atelierul „Pancarta mea pentru viaţă”

IMG-20170317-WA0006-768x1365

Pe 25 martie, românii din toate colțurile țării și din Republica Moldova își dau întâlnire la Marșul pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”. Prezența fiecăruia este extrem de importantă. Prin participarea la Marșul pentru viață arătăm că ne pasă de femeile în criză de sarcină și de copiii lor.

Anul acesta, Studenţi pentru Viaţă i-a invitat pe toţi cei care vor să participe la marş să îşi confecţioneze propriul mesaj de susținere. Asociaţia care sprijină tinerele mame în criză de sarcină le-a pus la dispoziţie doritorilor cadrul potrivit, materialele necesare, ba chir şi un speciaist care să-i îndrume pentru a face cea mai frumoasă şi originală pancartă cu care să participe la Marşul pentru Viaţă 2017.

Reportaj Trinitas TV de la cel mai recent atelier de creaţie de pancarte pentru viaţă de la Bucureşti:

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.