familie

VIDEO. Interviul integral al TVR despre cazul Smicală cu av. Ana Corina Săcrieru

de Redacția Stiripentruviata.ro

Camelia Smicală a scris pe Facebook miercuri seară: „Am fost înștiințată că poliția mă va interoga vineri (10 ianuarie n.n.) în legătură cu situația copiilor mei. Sunt acuzată de alienare parentală. Nu știu ce înseamnă asta. Poliția a anunțat că refuză ascultarea copiilor și pe cea a avocatului lor. În concluzie, mă pot aștepta la orice“.

Referitor la această declarație, echipa emisiunii „Dispăruți fără urmă” de la TVR 1 a scris pe Youtube: „Dacă oficialii finlandezi nu iau în seamă dorința copiilor Mihail și Maria [Smicală], de a locui cu mama lor, Camelia Smicală, autoritățile române ridică din umeri, alegând să nu se implice aproape deloc în rezolvarea acestei probleme. (…) Declarațiile recente ale Cameliei Smicală ne-au determinat să readucem în atenția opiniei publice această situație devenită insuportabilă”.

Jurnaliștii de la emisiune au realizat un documentar despre cazul dr. Cameliei Smicală și al celor doi copii ai ei. Cu această ocazie, au intervievat-o, printre alții, și pe avocata Ana Corina Săcrieru de la Platforma civică de drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ. Platforma s-a implicat în sprijinirea copiilor, încercând să determine statul român să acționeze conform legii.

Pentru a veni în sprijinul copiilor, jurnaliștii TVR au publicat pe canalul Youtube al emisiunii „Dispăruți fără urmă” interviul integral cu av. Ana Corina Săcrieru

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO

În căutarea copiilor Smicală, poliția anchetează mama bazându-se pe teoria aberantă a unui psihiatru pro-pedofilie

Citește mai multe despre Cazul copiilor Cameliei Smicală


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button