Marşul pentru Viaţă

VIDEO integral. Marșul pentru viață 2020 București online. Link către transcrieri

de Redacția Stiripentruviata.ro

Duminică, de la 18:00, pe pagina de Facebook Marșul pentru viață București a avut loc Marșul pentru viață 2020 București online, organizat de Studenți pentru viață și România pentru viață.

Deoarece toate evenimentele publice au fost anulate în contextul pandemiei de Covid-19, ediția din 2020 a Marșului pentru viață s-a mutat online.

Reprogramarea Marșului pentru viață din 28 martie în 17 mai, de Ziua Familiei Române, s-a potrivit cu tema marșului din acest an: „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La evenimentul online au avut loc discursuri, momente artistice, dar și provocări interactive. în seara zilei de duminică, LIVE-ul pe Facebook avea peste 27.000 de vizualizări și peste 1.000 de comentarii.

La evenimentul online au susținut discursuri Eliza-Maria Cloțea – Președintele Asociației Studenți pentru viață, Alexandra Nadane – Președintele Asociației România pentru viață, Lavinia Stan – coach parental și mamă a șase copii, Adelina Fronea – Președintele Asociației LifeCall, Alex Ilie – Director Executiv la Alianța România fără Orfani și tatăl a patru copii adoptați.

Momentele artistice au fost susținute de Raluca Blejușcă, Alma Boiangiu, Ioana Picoș și Ana Teodora.

„Susțin cu toată inima această mișcare, mai ales că sunt mamă a cinci copii, adică am adus pe Pământ cinci vieți și simt că am primit viață de cinci ori. Fiecare om aduce cu el propriul mesaj pe Pământ și acest mesaj nu trebuie nicicum oprit”, a spus Raluca Blejușcă.

Vedeta este pe coperta revistei „Pentru viață” – Primăvara 2020, publicația oficială a Marșului pentru viață, căreia i-a acordat un interviu despre familie și copii.

Actrița Ioana Picoș a dedicat o melodie tuturor mamelor singure și mai ales Cameliei Smicală și copiilor ei, ținuți cu forța în centrele de copii din Finlanda.

Luni, 18 mai, de la ora 18:00, are loc Marșul pentru viață 2020 online Iași, pe pagina de Facebook Pro Vita Iași.

VIDEO integral

Eliza Maria Cloțea: „România viitorului este România Vieții. Indiferența și avortul o distrug, dar dragostea și responsabilitatea o construiesc” / Discurs la Marșul pentru viață 2020 București online

Alexandra Nadane: „Să-i sprijinim pe părinți și pe copii. Dacă vom avea grijă de familie, vom avea grijă și de societatea în care trăim” / Discurs la Marșul pentru viață 2020 București online

Lavinia Stan, coach și mamă a șase copii: „Aveți curaj și întemeiați-vă familii! Aveți curaj și aduceți viață pe lume” / Discurs la Marșul pentru viață 2020 București online

Adelina Fronea, psiholog, cheamă femeile post-abortive să-și spună povestea. Începe ea însăși / Discurs la Marșul pentru viață 2020 București online

Alex Ilie: „Haideți să redevenim oameni care primesc cu bucurie și uimire cel mai frumos dar al divinității, copilul” / Discurs la Marșul pentru viață 2020 București online

A apărut revista Pentru viaţă nr. 9, Primăvara 2020 – „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”

COMUNICAT. Marșul pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button