VIDEO integral. Lansare de carte: „Fenomenul Trump şi America Profundă” de Mihai Neamţu

19732075_10210905799295953_6329751169904781122_n

Luni, 3 iulie 2017, la Athenée Palace Hilton a avut loc lansarea cărţii „Fenomenul Trump şi America Profundă” de Mihai Neamţu, singura biografie a lui Donald Trump scrisă în Europa.

La eveniment au participat ca vorbitori intelectuali conservatori şi persoane publice de primă mână din diverse domenii de activitate: Dan Dungaciu, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române, senatorul Titus Corlăţean, membru al Grupului Pro-America din Parlamentul României, Cristian Diaconescu, fost ministru de justiţie şi de externe, Teodor Baconschi, scriitor şi diplomat, fost ministru de externe, Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal, deputatul Ben Oni Ardelean, Vicepreşedinte al Comisiei pentru Politică Externă a Camerei Deputaţilor, Radu Moraru de la NaşulTV, Sabin Orcan, director editorial la ziarul România liberă, şi scriitorul şi publicistul Oreste Teodorescu.

Cu acest prilej, Ludovic Orban a anunţat adeziunea autorului la Partidul Naţional Liberal, despre care se înţelege că de acum se va orienta într-o direcţie conservatoare.

19642619_10210905787415656_3418419654027339996_n

De Ziua Americii, pe 4 iulie 2017, cotidianul România liberă a distribuit la un preţ special cartea lui Mihai Neamţu. Într-un articol publicat în ziar, acesta îşi explică demersul:

Între momentul alegerii lui Barack Obama și cel al înfrângerii doamnei Hillary Clinton, Partidul Democrat a pierdut zece milioane de oameni. O asemenea hemoragie electorală n-are decât o explicație: ruptura totală între elita politicienilor multimilionari din Washington DC și clasa muncitoare, condamnată la stagnare și sărăcie, dar și iritată moral de ingineriile sociale și propaganda neo-marxiștilor din Administrația Obama/Clinton. America profundă o veți găsi în cluburile de muzică din Nashville, în bisericile din Arizona, pe schelele unor zgârie-nori din Miami sau la un rodeo din Texas. America liberal-progresistă o găsiți în redacțiile celor de la New York Times, CNN sau Huffington Post.

Românii din America au votat copleșitor în favoarea lui Donald Trump întrucât ei erau deja vaccinați împotriva socialismului.

VIDEO integral al evenimentului:

Scriitorul şi filosoful creştin Mihai Neamțu are diploma de masterat de la Universitatea Durham (Marea Britanie) și doctoratul în teologie de la King’s College din Londra. A scris opt cărți despre politica conservatoare, creștinism și islam, precum și despre noile tendințe în cultura marxistă. Majoritatea cărților sale apără valorile civilizației occidentale.

 

,

No comments yet.

Lasă un răspuns