criza de sarcinăfamilie

VIDEO inspirațional. Femeia care angajează mame singure fără adăpost

Angajând o mamă, schimbi o întreagă comunitate și pui capăt ciclului sărăciei care afectează și copiii, spune Veronika Scott, în vârstă de 27 de ani.

Acest proiect inspirațional nu putea fi pus în practică decât de o femeie. Deși s-a născut într-o familie de dependenți de droguri, a devenit ea însăși o femeie care a reușit să-și depășească condiția. Poreclită The Crazy Coat Lady („Doamna Nebună cu Paltoanele”), Veronika Scott a început proiectul când avea 21 de ani.

Femeile care lucrează în atelierul ei sunt toate mame singure recrutate de la căminele pentru persoane fără adăpost. Unele sunt femei în criză de sarcină aruncate în stradă de parteneri sau de circumstanțele dificile ale vieții. Una dintre angajate, beneficiară a proiectului, mărturisește că este foarte greu să fii gravidă și să ai nevoie de un loc de muncă.

VIDEO

Mai multe informații la Empowermentplan.orgInvităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Taguri

Articole relaționate