VIDEO. Educaţia preşcolarilor în Spania: sexul biologic nu contează. Un autobuz cu mesajul că DOAR sexul biologic ne defineşte, interzis la Madrid şi vandalizat la New York şi Universitatea Harvard

În 2005, Spania devenea cea de a treia ţară UE care legaliza „căsătoria” între persoane de acelaşi sex. Legalizarea acestui tip de uniune au făcut aproape imposibilă exprimarea liberă a dezacordului de conştiinţă cu privire la astfel de relaţii, deoarece legile anti-discriminare sunt draconice. Libertatea religioasă se găseşte pe teren minat.

La un deceniu distanţă, toate aceste realităţi au impus şi alte demersuri: educarea copiilor şi tinerilor în acest spirit de acceptare a praticilor homosexuale şi chiar de adoptare a acestor practici. Ca să nu îi discrimineze pe homosexuali, tinerii şi copiii trebuie să înveţe la şcoală ce anume îi defineşte pe aceştia (despre practicile şi preferinţele lor sexuale). Ei mai învaţă şi despre transsexali, cei care au suferit o operaţie de schimbare de sex, precum şi despre persoanele transgender, adică cele care nu îşi asumă sexul biologic, dar nu au suferit încă (sau nici nu vor suferi în viitor) o operaţie de schimbare de sex.

La începutul acestui an, în Spania a apărut o campanie de postere intitulată „Există fete cu penis şi băieţi cu vulvă. Pur şi simplu”. Organizaţia Chrysallis Euskal Herria, care promovează acest mesaj, inclusiv în limba bască, se prezintă drept o asociaţie a familiilor în care trăiesc copii şi tineri transgender. Posterul care a circulat în limba spaniolă şi bască are şi o versiune în engleză pe pagina de Facebook a organizaţiei:

16996481_1082667878544011_3621887791189983751_n

De altfel, pe pagina sa de Facebook, organizaţia Chrysallis Euskal Herria prezintă activităţile de (re)educare pe care le face cu şcolari şi preşcolari, în care se folosesc materiale didactice care prezintă fetiţe cu organ sexual feminin, băieţei cu organ sexual feminin, fetiţe cu organ sexual masculin, băieţi cu organ sexual masculin.

13006509_852509694893165_7754172987639964903_n 13226926_871655642978570_5130077580571217233_n

Teoria genului, o nouă ideologie pseudo-ştiinţifică, afirmă că sexul biologic este irelevant şi că trebuie înlocuit cu noţiunea de gen, un construct psiho-social ales de fiecare individ în parte şi care poate să nu aibă legătură cu sexul lui biologic – sau nici măcar cu vreunul din cele două sexe biologice.

Ca răspuns la acţiunea organizaţiei Chrysallis Euskal Herria, organizaţia spaniolă pro-viaţă şi pro-familie HazteOir.org a personalizat un autobuz cu mesajele: „Băieţii au penis, iar fetele vulvă. Nu vă lăsaţi înşelaţi” şi „Dacă te naşti bărbat, eşti bărbat, iar dacă te naşti femeie, rămâi femeie”.

„Hazte Oir” înseamnă în limba bască „Fă-te auzit!”. Organizaţia este deţinătoarea platformei de petiţii CitizenGO.org.

Autobuzul Hazte Oir şi-a mai propus să promoveze şi noua publicaţie a grupului, intitulată: Ştii ce vor să-l înveţe pe copilul tău la şcoală? Aceasta are ca scop conştientizarea părinţilor cu privire la îndoctrinarea sexuală a copiilor în şcoli şi grădiniţe, unde copiii urmează programe de educaţie bazate pe teoria genului.

În prima zi în care autobuzul a fost prezent pe străzile Madridului, grupul Platforma pentru Drepturile Trans, de promovare a intereselor persoanelor „transgender”, a făcut apel la procurorul general să oprească autobuzul, deoarece acesta reprezintă o campanie „transfob(ic)ă” – în traducere, ar promova ura faţă de persoanele trans(gender). Mar Cambrollé, preşedintele grupării citate, a numit campania „un act nepedepsit de ură şi fobie îndreptată împotriva persoanelor trans-sexuale” şi „un nou atac împotriva diversităţii şi drepturilor omului”.

Consiliul Municipal din Madrid s-a opus circulaţiei autobuzului cu sloganul respectiv prin oraş, iar un tribunal local l-a interzis în data de 2 martie 2017.

Cu toate acestea, Preşedintele Hazte Oir, Ignacio Arsuaga (foto jos), a afirmat că va continua campania, deoarece „este în favoarea dreptului fundamental al familiilor de a-şi educa în libertate copiii, conform propriilor valori”.

ny bus efe

Autobuzul a ajuns şi la Valencia, apoi, cu implicarea Organizaţiei Naţionale pentru Căsătorie din SUA (National Organization of Marriage), a fost transportat peste ocean, unde a străbătut străzile din New York, Boston şi Philadelphia, încheiându-şi pe 31 marie 2017 turul americii la Washington, DC.

ny bus 2

Pe 23 martie, chiar în faţa clădirii ONU din New York, autobuzul a fost vandalizat de activiştii pentru „drepturile persoanelor transgender” (foto).

C7rPHwIXwAE20bC C7rPHwQWkAEfkZ-

Reprezentanţii campaniei au declarat că cel mai rău au fost agresaţi în campusul Universităţii Harvard:

Lily Velona, studentă la Universitatea Harvard implicată în agresiune, a declarat de la faţa locului pentru o publicaţie studenţească că afirmarea unor adevăruri biologice reprezintă „limbaj al urii”: „Limbajul urii nu trebuie să fie protejat. Nu este vorba despre exprimare liberă. Nimeni nu ar trebui să aibă dreptul de a folosi limbajul urii”.

În apropierea Capitoliului din statul Massachusetts, unde activiştii au blocat drumul, unul din protestatari a fost rugat de o poliţistă să se dea la o parte, aceasta adresându-i-se cu apelativul de politeţe: „…Sir!”, dar el i-a replicat: „Nu sunt sir! Nu sunt nici bărbat, nici femeie!”

Autobuzul a fost mâzgălit cu mesaje ideologice, zgâriat, găurit pe alocuri, i-a fost spart parbrizul, iar protestatarii au aruncat în el cu ce au avut la îndemână: sendvişuri cu şuncă, ba chiar şi o cafea care a nimerit în interiorul autobuzului prin uşa deschisă.

Experimentul Free Speech Bus („Autobuzul Liberei Exprimări”) pe teritoriul SUA şi-a atins scopul, conform lui Joe Grabowski de la National Organization for Marriage, unul din organizatori:

Ceea ce s-a întâmplat cu autobuzul li se întâmplă şi persoanelor obişnuite care îşi exprimă la locul de muncă, la şcoală sau în administraţia locală îngrijorările referitoare la noua politică a toaletelor transgender sau unisex.

Aceştia sunt acuzaţi de transfobie, sunt intimidaţi şi reduşi la tăcere. De aceea am pornit astfel la drum, pentru că aceşti oameni merită să fie ascultaţi şi trataţi cu respect. Vrem respect de ambele părţi ale dezbaterii.

Surse: CitizenGO.org, Breitbart, RT.com, LifeSiteNews

 

Articole despre problemele pe care le prezintă aplicarea teoriei genului în societate:

Citeşte şi „Nu poţi sacrifica adevărul doar pentru că unii suferă din cauza lui. Nu aşa se conduce o societate”: Ben Shapiro, public speaker cu minte brici, despre pretenţia persoanelor tansgender de a fi recunoscute ca minoritate cu drepturi speciale

Citeşte şi Teoria genului. Întrebare: Există mai mult de două genuri? Răspuns: Oricâte!

Citeşte şi Fost transgender: „Am fost femeie timp de opt ani. Operația mi-a exacerbat, nu mi-a rezolvat problemele.” O fraudă medicală a cărei ineficiență e dovedită de studii

Citeşte şi Poziția Colegiului American al Medicilor Pediatri: „Ideologia genului le face rău copiilor”

Citește și un studiu din 2016 care reconfirmă că homosexualitatea înnăscută și schimbarea de sex nu sunt concepte fundamentate pe o bază științifică solidă

Citește și În SUA a început un război civil: Ce este Războiul Toaletelor

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea 1: De ce te-ar minți creierul? Amputarea unui organ sexual – noua normalitate?

Citeşte şi Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea a 2-a: A fi transsexual era cândva o tulburare mintală

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea a 3-a: Revendicarea realității și sănătății mintale

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea a 4-a: Înmugurirea totalitarismului și prigoana creștinilor

Citește și Proaspăt-numitul expert ONU în probleme LGBT are o agendă ultra-radicală, de schimbare a normelor culturale la nivel global

Citește și Puțină istorie. Cine a inventat prima dată școlile și dormitoarele unisex în taberele și internatele pentru elevi

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.