avort

VIDEO. De ce 40 de zile de veghe pașnică și rugăciune pentru viață în sute de orașe din România și întreaga lume? Pentru că…

Ne confruntăm astăzi cu o criză ca nicio alta în istorie. O criză care rănește femeile, o criză care dezbină familiile, o criză care-i dezumanizează pe cei mai nevinovați dintre noi. Iar această criză este avortul.

Avortul a devenit principala cauză de mortalitate la nivel global. În fiecare an, 42 de milioane de copii mor avortați în întreaga lume. Numai în SUA pier astfel 1,2 milioane de copii nenăscuți.

Avortul nu este un fenomen care se întâmplă la Președinție, la Parlament sau la Curtea Supremă de Justiție. Avortul se întâmplă chiar acum în locul în care ne găsim fiecare. În comunitatea noastră, în cartierul nostru, la școala noastră și în biserica noastră.

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
În perioada 14 februarie – 25 martie 2018, în cinci orașe din România și alte 349 din întreaga lume, a reînceput o nouă ediție a campaniei internaționale 40 DE ZILE PENTRU VIAȚĂ. Voluntari de toate confesiunile creștine transmit mesajul că avortul nu este o soluție pentru o situație de criză și își exprimă disponibilitatea imediată și dezinteresată de a ajuta orice femeie în criză de sarcină.Din 2004 încoace, prin aceste campanii au fost salvate peste 14.000 de vieți, iar numărul avorturilor pe plan local a scăzut cu până la 28%.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button