familie

VIDEO Crăciun la Damasc cu brazi împodobiți și biserici pline

În Catedrala Adormirii Maicii Domnului din Damasc, Joseph Absi, Patriarhul greco-melchit catolic al Antiohiei, Alexandriei și Ierusalimului a declarat printr-un mesaj clar bucuria reînnoirii poporului sirian.

„Astăzi, patria noastră iubită renaște în inimile poporului său. Siria este astăzi o țară reînnoită și minunată datorită jertfelor armatei arabe siriene și conducerii înțelepte a președintelui Bashar al-Assad. Așteptăm și ne rugăm pentru cei care au sprijinit Siria. În curând, toți străinii vor părăsi țara noastră”.

Pentru prima dată de la izbucnirea sângerosului conflict, în 2011, care a devastat o mare parte a Siriei, creștinii și musulmanii au ieșit în stradă, creând împreună un spectacol impresionant în ziua de Crăciun.

Sursă: activenews

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button