VIDEO: Conferinţa Coaliţiei pentru Familie de la Timişoara, întreruptă de activiştii pro-homosexualitate

17190707_1448736095146360_9152246322866094566_n

Miercuri, 8 Martie 2017, la conferinƫa „DEFINIREA CĂSĂTORIEI ȘI A FAMILIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI”, susţinută în AULA MAGNA A UNIVERSITATII DE VEST din Timişoara, activiştii LGBT au întrerupt discursul conferenţiarilor cu remarci pe care organizatorii le-au catalogat drept „violenţă verbală”.

Printre conferenţiari s-au numărat dna Adina Portaru, Avocat ADF International (Bruxelles), dl Mihai Gheorghiu, preşedintele Coaliţiei pentru Familie, dr. Pavel Chirilă.

Desi au provocat violenƫă verbală şi au dat dovadă de intoleranƫă, acuzând familia naturală că ar fi o instituţie abuzivă, activistii LGBT au fost suportaƫi şi lăsati să rămană in sală pană la sfărsitul conferintei, organizatorii nefăcând apel la organele de ordine.

Dl Gheorghiu le-a atras atenţia că formatul de conferinţă nu suportă neapărat astfel de schimburi verbale şi că sunt şi ei liberi să organizeze o conferinţă proprie în acelaşi spaţiu cu altă ocazie, pentru a-şi transmite mesajul.

VIDEO prin amabilitatea Prodocens Media:

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.