VIDEO. Asistent medical, la dezbaterea propunerii de lege a vaccinării: „Este inadmisibil că se încearcă impunerea unui tratament medical, de orice natură, cu atât mai mult cu cât este profilactic și nu terapeutic”

Pe 11 mai 2017, Trandafira Adriana Popa, asistent medical, a reprezentat Asociaţia Învaţă să Zbori la dezbaterea referitoare la proiectul de lege a vaccinării.

Cu această ocazie, ea a afirmat:

Pentru toți cei care se află prezenți în sala, mi se pare inadmisibil, inadmisibil pentru ambele părți, pro sau contra vaccinării, să punem în balanță viața oamenilor indiferent de număr! Nu mă interesează câți au murit din cauza vaccinurilor, nu mă interesează nici câți au murit fără vaccinuri, mă interesează că au murit oameni! Este inadmisibil, uman vorbind! Nu vaccinarea cred că se discuta aici cu atâta înfierbântare, ci OBLIGATIVITATEA ei! Și iertați-mă, domnilor doctori, dacă administrați ceva intravenos, trebuie să ceri acordul, corect? Dacă el refuză, chiar dacă eu știu că-i face bine, am obligația să-l respect? Îi respect decizia, domnilor? Iertați-mă, nu intru într-o dispută medicală, dar lumea științifică nu este în consens la acest subiect!

Nu vreau să-mi afirm punctul de vedere pro sau contra vaccinării, dar este inadmisibil că se încearcă impunerea unui tratament medical, de orice natură, cu atât mai mult cu cât este profilactic și nu terapeutic! (…) Vaccinul este o metodă profilactică și vizează bolile cu risc redus, nu bolile majore! nu pot să impun vaccinarea atâta vreme cât vorbim de Profilaxie!

VIDEO:


Acest articol se bazează pe opiniile surselor citate. Informațiile de aici nu reprezintă sfaturi medicale și nu sunt prezentate cu scopul de a înlocui relația directă a cititorilor cu medicul lor sau cu un profesionist acreditat în domeniul sănătății. Stiripentruviata.ro se pronunță în favoarea respectării drepturilor constituționale și a drepturilor pacientului de a alege liber, după consultarea medicului, tratamentul și profilaxia pentru sine și pentru copiii săi.

Citeşte Expunerea de motive la proiectul de Lege a vaccinării (10-04-2017)

Citeşte şi Textul proiectului de Lege a vaccinării (10-04-2017)

Citeşte şi CE NU SPUNE NIMENI DESPRE VACCINURI. Scrisoarea deschisă a asociaţiei Învaţă să zbori către Ministerul Sănătăţii referitoare la proiectul de Lege privind organizarea şi finanţarea activităţii de vaccinare a populaţiei din România

Citeşte şi Dr. Vasile Astărăstoae: Legea vaccinării și dezbaterea publică

Citeşte şi Dr. Vasile Astărăstoae despre vaccinarea obligatorie: „Și drumul spre iad este pavat cu intenții bune”

Citeşte şi VIDEO. Asistent medical, la dezbaterea propunerii de lege a vaccinării: „Este inadmisibil că se încearcă impunerea unui tratament medical, de orice natură, cu atât mai mult cu cât este profilactic și nu terapeutic”

Citeşte şi Matematicianul Sergiu Moroianu: „Propusa lege a vaccinării este undeva între nazism şi comunism. Ce urmează, obligativitatea prezentării la comisia de sterilizare?!”

 

 

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.