adolescenţiavort

VIDEO: Adolescentă îngropată de vie de iubit pentru că rămăsese însărcinată

Foto: Flickr
Foto: Flickr

Chiara Paez, o adolescentă în vârstă de 14 ani din Argentina, a fost îngropată de vie de iubitul ei pentru că rămăsese însărcinată, scrie buzzfeed.com, într-o știre semnalată și în presa română de mariustuca.ro.

Chiara era o fată apropiată de familie și obișnuia să posteze pe rețelele de socializare fotografii din viața ei, alături de rude sau de prieteni.
La începutul lunii mai, însă, adolescenta a dispărut de acasă.
Presa din Argentina scrie că întreaga comunitate s-a implicat în căutarea fetei, inclusiv prietenul ei, Manuel Mansilla. Potrivit prietenilor fetei, Chiara și Manuel se întâlneau de câteva luni, amândoi frecventând aceeași școală.
La trei zile de la anunțul dispariției, trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit de polițiști îngropat în grădina casei lui Mansilla. Corpul prezenta urme de violență, iar medicii au ajuns la concluzia că fusese îngropată de vie.
Mansilla a mărturist crima
Un raport al Poliției susține faptul că adolescenta a fost ucisă de Manuel Mansilla, în urma unui conflict legat de faptul că rămăsese însărcinată.
Mansilla însă nu a făcut totul de unul singur. Băiatul a fost ajutat de mama sa, în vârstă de 34 de ani, și de partenerul acesteia. Cei doi au fost arestați, fiind acuzați de complicitate la crimă.
Argentina este șocată de ceea ce s-a întâmplat în orășelul Rufino. Miercuri, în fața Congresului din Buenos Aires a avut loc o amplă manifestație, peste 200.000 de oameni protestând față de violența la adresa femeilor și cerând legi mai dure.
7193


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button