Viceprimarul Clujului nu mai vrea marşuri pro-homosexualitate în oraşul său

19224776_1697152063922487_2616945737744614353_n

Ziua de Cluj relatează o intervenţie a lui Dan Tarcea, Viceprimarul oraşului Cluj-Napoca, la postul de radio Realitatea FM, unde a declarat că, în urma incidentului provocat de o susţinătoare a homosexualităţii la mitingul pro-familie naturală, cel mai probabil municipalitatea pe care o reprezintă nu va mai aproba pe viitor o manifestare publică a homosexualilor şi susţinătorilor acestora:

Noi am făcut ceea ce trebuia, am aprobat cele două manifestații. Din păcate, la una dintre manifestații s-a escaladat mult prea mult toată situația și ar fi putut să fie o chestiune elegantă și să arate că orașul de pe Someș e un oraș cosmopolit, deschis, tolerant în care au loc absolut toți. Eu cred că o manifestare este suficientă, au spus ce au avut de spus, și-au exprimat punctul de vedere, sunt și alte orașe din România în care pot să-și desfășoare activitățile.

Întrebat dacă expresia „este suficientă o manifestație” se referă la o perioadă de un an sau la mai mult, viceprimarul a evitat să ofere un răspuns.

 

,

No comments yet.

Lasă un răspuns