Verset din Biblie care valorifică viaţa umană de la concepţie, contestat pe Facebook. Reacţie: „Bună dimineaţa şi poftiţi pe la şcoală… probabil vă vine greu să vă identificaţi cu ideologia nazistă”

17342594_1828519820747274_706020754831965807_n

Campania stradală „40 de zile pentru viaţă”, de veghe şi rugăciune pentru conştientizarea societăţii cu privire la valoarea vieţii umane încă de la concepţie, stârneşte discuţii pe Facebook. Iată un schimb recent de replici pe pagina evenimentului de la Iaşi:

Gache Andrei Wtf? Hello world…suntem in 2017, nu mai tine cu paragrafe smulse din Biblie sa le spui oamenilor ca fetusul pana in 3 luni este o fiinta umana. O sa ajungem ca India, Romania are deja prea multi orfani si copii nedoriti, nu mai alimentati aceasta problema doar pentru ca D-zeu gandeste altfel.

Andrei Europeanul Hello, buna dimineața, poftiți și pe la școală, în 2017 se știu mai multe dpdv științific decât acum 2000 de ani și, ghinion pentru dvs., toate confirmă ca omul e om de la concepție. De exemplu domnii doctori din SUA – știți, tara aceea cu cele mai multe Nobeluri și cu cea mai dezvoltata medicina din lume:

http://citatedespreavort.ro/2017/03/15/stiinta-confirma-ca-viata-incepe-chiar-din-momentul-fecundarii/

P.S. Și faptul ca suntem în 2017 ne mai ajută cu ceva: sa ne dam seama ca Hitler nu a fost doar un apucat care a generat un război mondial, ci a avut un program ideologic clar și ca orice are acest tip de program are șansa să meargă exact pe direcția lui – esență gândirii lui era ca unii dintre oameni, arienii, sunt mai vrednici de a trai decât alții, mai nedoriți, mai handicapați, mai nearieni, asa ca de la asta nu a fost decât un pas sa legalizeze avortul pentru nearieni și sa facă camere de gazare pentru evrei și alți nearieni. Probabil ca va vine greu sa va identificați cu ideologia nazista dar, ghinion, știință politica nu prea lasă loc de altceva pe culoarul acesta. Ori, dacă preferați pe Lenin, care și el credea ca unii, bolșevicii, sunt mai vrednici de a trai decât alții, burghezi, mosierii, capitaliștii etc., asa ca a legalizat și el avortul și a decis ca toți care i se împotrivesc pot și trebuie ucisi.

Sursa: Facebook

Citeşte şi Istoria legalizării avortului în Europa – Revista Pentru viaţă nr. 1

Citeşte şi Scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății din partea fiicei unei celebre supraviețuitoare a lagărului de la Auschwitz

Citeşte şi Viaţă nedemnă de viaţă: programul de eutanasie introdus de nazişti

Citeşte şi Legalizarea avortului în Europa

Citeşte şi Să nu uitați niciodată că omorârea persoanelor cu dizabilități era și politica naziștilor

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.