Marxism cultural

Va rezista Raluca Turcan asaltului neo-marxiștilor furioși că ea susține familia naturală?

raluca

de Daria Stancu

A star is born.

Raluca Turcan este vicepreședinte al PNL. Dintre cele două partide mari ale țării din prezent, PNL este cel fragil la atacurile neo-marxismului cultural. În contextul în care demersul Coaliției pentru familie de a explicita noțiunea de „soți” în Constituția României este ignorat de oamenii politici din linia întâi sau este atins en passant, o postare a Ralucăi Turcan pe Facebook, din 29 septembrie, sparge gheața.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Iată ce scrie Raluca Turcan:

Susțin Coaliția pentru Familie!

Valorile familiei tradiționale, care dăinuie de secole și care ne definesc ca națiune creștină, sunt valori cu care am crescut și pe care le prețuiesc.

Cred cu tărie că familia se fundamentează pe relația dintre un bărbat și o femeie, pe valori creștine și tradiționale, prin care rolurile de tată și de mamă conferă copilului un echilibru în dezvoltarea sa sănătoasă.

Statul trebuie să vegheze la întemeierea familiei cu aceste valori care ne definesc ca națiune.

Toate acțiunile, reformele și inițiativele publice care influențează familia au un impact direct asupra viitorului întregii țării.

Voi susține în Parlamentul României, așa cum am mai făcut-o, inițiativa legislativă a cetățenilor privind revizuirea art. 48(1) din Constituția României.

Coaliția pentru Familie susține următoarele principii:

– Familia să rămână, în mod ferm, definită în legislație, ca instituția fundamentală pentru societate, întemeiată pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie.

– Tinerii să fie complet și corect informați în legătură cu însemnătatea, unicitatea și beneficiile căsătoriei și ale familiei astfel întemeiate.

– Familia trebuie să fie sprijinită social, cultural, legislativ și trebuie respectată ca pe o instituție de care depind binele fiecăruia dintre noi și prosperitatea națiunii.

– Creșterea și educarea copilului într-un mediu familial complet și stabil, cu o mamă și un tată să fie întotdeauna prioritatea politicilor publice și a legislației în domeniu.

Curajul o costă deja. Neo-marxiștii culturali, care atacă orice postare de bun simț a unei persoane publice pe Facebook, au început să o anunțe că nu o vor mai vota.

Iată doar primul comentariu, căruia i-a și răspuns Raluca Turcan:

Diana Mihaela: Sigur dintr-o familie formata din mama si tata provine si copilul ala din vaslui tinut intr-o cusca. Din familii formate din mama si tata provin zeci de copii care nu sunt trimisi la scoala, ci la munca, copii agresati fizic si psihic si tinuti in conditii mizere doar pentru ca salariul e prea mic si e mai ok ca parintii sa traiasca din ajutor social si alocatii. Sincera sa fiu, nu am auzit in romania ca vreun cuplu gay sa vrea sa adopte copii sau ceva de genul. Nici macar ca vor sa se casatoreasca nu am auzit. Ceea ce ati transmis acum, are priza la un alt electorat. Ala mandru ca e roman si crestin ortodox etc. Trist, imi placea de dumneavoastra. Oricum, succes.

Obișnuitelor exemple care nu ating subiectul problemei, dar creează emoție, iar emoția facilitează manipularea, Raluca Turcan le-a răspuns ferm:

Raluca Turcan Chiar cred in asta. Faptul ca avem sărăcie, violenta, delăsare, nu inseamna ca trebuie sa abandonam niște principii sănătoase, creștine. Fibra si forța tării noastre vin exact din capacitatea noastra de a ne întoarce in permanenta la un trunchi de valori si principii de la care sa nu abdicam.

Întrebarea este: va rezista Raluca Turcan presiunii uriașe pe care o vor declanșa activiștii homosexuali, feministele și feminiștii radicali și adepții eticii contextuale?

În declarația cu care te întâmpină site-ul ei, turcanraluca.ro, vorbește despre sinceritate și solidaritate:

Sinceritatea și solidaritatea sunt cele două calități umane pe care le consider cele mai importante. Îmi doresc ca în România politică să se spună mai des și mai apăsat adevărul. Vreau ca solidaritatea să fie un sentiment mai prezent și mai profund, un sentiment care să treacă de granițele de grup.  Mi-am propus să fiu pe scena politică românească o voce a sincerității și solidarității.  Și vă aștept alături de mine pe voi, pe toți cei care credeți că avem datoria să schimbăm ceva – fie și puțin, cu eforturi și în timp.

Pentru ca ea să rămână sinceră, va fi nevoie de solidaritatea celor care cred în familia naturală, dar nu au curajul să o spună public. De altfel,  și o stea supraviețuiește într-o galaxie.

This star will survive?

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button