familie

Va câștiga teama și ura față de un partid, sau grija pentru sănătatea mentală a copiilor?

O bunică din București oferă o perspectivă interesantă despre teama de a vota la referendum ca nu cumva PSD să extragă din aceasta cine știe ce foloase:

„Aud, în continuare, argumentul că nu se merge la Referendum, deoarece PSD organizează și lui îi profită un eventual și extrem de nesigur succes. Dincolo de faptul că pe PSD îl doare la bască de Referendum, după părerea mea, deoarece el are votanți constanți, mi se pare că în mod paradoxal, aceste persoane, între partid și sănătatea mentală a copiilor și nepoților lor, a poporului, a orice vreți dumneavoastră, ei… ALEG PSD.
Nu e nostim?”

Așadar, va câștiga ura față de un partid, sau dragostea pentru copii?

Sursa: Facebook

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button