avort

Un preot și trei activiști pro viață arestați înainte de Crăciun în timp ce salvau copii la o clinică Planned Parenthood

de Lisa Bourne, LifeNews

În ajunul Crăciunului un preot și 3 activiști pro-viață au fost arestați sub acuzația de acces neautorizat pentru că au intrat într-o clinică Planned Parenthood din Trenton, statul american New Jersey și au oferit femeilor care intenționau să facă avort trandafiri roșii și consiliere.

Acțiunea a fost cea de unsprezecea din 2017 și prima într-o clinică Planned Parenthood de când a fost reluată campania RRR (Red Rose Saving = Salvarea Trandafirilor Roșii), întreruptă din cauza sancțiunilor dure prevăzute de legea federală privind accesul în clinici, votată sub Administrația Clinton, cu scopul de a preveni salvarea de la avort a mamelor și bebelușilor.

Acțiunea a fost declarată un succes de către activiștii pro viață, deoarece au reușit să convingă un cuplu care completa documentele pentru avort să se răzgândească și să părăsească clinica.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

RRR are 2 obiective: să ofere ajutor și încurajări mamelor cu speranța că își vor schimba decizia de a avorta și să le ofere un act de iubire în numele copiilor lor nenăscuți încă aflați pe punctul de a fi avortați.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button