Uncategorized

Un grup de voluntari din Sibiu îi va aproviziona pe cei izolați din cauza coronavirusului

de Redacția Stiripentruviata.ro

Câțiva voluntari sibieni au format marți grupul de Facebook „Vă ajutăm din Sibiu”, cu scopul de a-i aproviziona cu cele necesare pe cei izolați la domiciliu din cauza coronavirusului, informează Basilica.ro.

Inițiatorii au invitat voluntari care au mașină să se înscrie la un formular online, unde pot trece și datele de contact ale celor care le cer sprijinul. Miercuri după amiază, 27 de sibieni își manifestaseră deja disponibilitatea de a ajuta.

Doi sibieni sunt în carantină și alți 141 izolați la domiciliu, dar nu s-a confirmat nicio infecție cu noul virus COVID-19 la Sibiu. În seara zilei de miercuri, numărul de cazuri din România era de 47.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button