transexualitate

Un concurent de la MasterChef refuză să concureze alături de un travestit

10440811_776767285700347_8509997381659666017_n

Florin Valea, militar de profesie și ofițer în Ministerul Apărării Naționale, a ieșit de bunăvoie din concursul culinar MasterChef de la Pro TV, din cauză că nu a vrut să își asocieze imaginea cu ceea ce el a numit „bărbați îmbrăcați în femeie, cu perucă”. Afirmația lui făcea referire la Cora, concurentul travestit de la MasterChef.

Citește și “Trăiesc o minciună“: O femeie trans-sexuală vrea să redevină bărbat

“Tu ești militar. Lupți pentru drepturile oamenilor, ale tuturor oamenilor”, a încercat Chef FOA, unul din jurați, să îi explice în mod voalat că face un act de discriminare față de Cora. Dar militarul, sigur pe sine, nu a putut fi convins să se răzgândească și a ieșit din proprie inițitativă din competiție.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ceilalți concurenți, Chef Patrizia și presa nu au privit cu ochi buni gestul lui.

Acesta intrase în concurs după ce, la provocarea lui Chef FOA, a pregătit în 30 de minute un meniu cu ingrediente care s-ar găsi în mod normal în pădure. El le-a adus juraților frigărui de cocoș de munte gătit afară, la foc de lemne, cu garnitură de hribi și fructe de pădure.

Sursa: MasterChef
Foto: Facebook

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button