libertate de conștiință

Trauma avortului nu se vindecă niciodată! Avortul NU este PENTRU femei, ci este ÎMPOTRIVA noastră!

Avortul este vândut ca un drept al femeii. O soluție pentru o sarcină nedorită. O procedură la care, odată terminată, nu te vei mai gândi. Am ales avortul la 18 ani. Nici acum, după 37 de ani, nu am uitat. Ni se spune că femeia are controlul asupra propriului organism, iar avortul înseamnă control. Odată ales, avortul crează propriile efecte, psihice, fizice și emoționale, pe care nu le putem controla. Avortul face ceea ce este menit să facă. Ucide și distruge. O oprire abruptă a unui proces în desfășurare….a procesului VIEȚII. Nicio femeie nu se va elibera vreodată prin avort! Avortul NU este PENTRU femei, ci este ÎMPOTRIVA noastră”!

Așa sună strigătul de durere și furie Triciei, o femeie care a avortat în urmă cu 37 de ani, când avea vărsta de 18 ani. Tricia este una din cele 250.000 de persoane afectate de avort, care au contactat în ultimii 5 ani Abortion Recovery International (ARIN), o asociație internațională care acordă consiliere familiilor pentru a face față traumelor emoționale, psihologice și spirituale ale avortului prin care au trecut.

Stacey Masey, președinte și co-fondator al ARIN spune că zilnic se primesc peste 100 de apeluri, de la persoane sau familii, care solicită ajutorul după ce au trecut prin trauma unui avort. Din poveștile pline de durere ale celor care cer ajutor Stacey a ajuns la concluzia că că „un avort legal, simplu și rapid poate afecta 40-50 de persoane în cursul unei vieți”. Ea însăși afectată de trauma celor 2 avorturi pe care le-a avut, Stacey a decis să înființeze ARIN pentru a-i ajuta pe ceilalți. „Trauma avortului nu discrimează. Nu contează câți bani câștigi, unde locuiești, culoarea pielii sau sexul. Durerea avortului este peste tot”, spune Stacey.

Sursă: liveaction.org

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button