Uncategorized

Transmisie live a spectacolului „Sărbători pentru toți 2015”

Începând cu ora 18, astăzi, 21 decembrie 2015, puteți urmări live spectacolul „Sărbători pentru toți 2015”.

De asemenea, el mai poate fi urmărit și pe saitul Studenți pentru viață și Lynks TV.

Spectacolul este organizat de Asociația „Studenți pentru viață – Universitatea București”, în parteneriat cu Centrul de primire în regim de urgență a mamelor cu copii victime ale violenței în familie „Patriarh Justinian Marina” al Asociației „Diaconia” a Patriarhiei Române, cu sprijinul Universității din București, al Asociației Feminism proFamilie și al companiei Artist Party.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul are drept scop conștientizarea problemelor și sprijinirea victimelor violenței în familie și este dedicat copiilor, mamelor și tuturor celor care beneficiază de sprijin în cadrul centrului “Diaconia”.

Spectacolul va fi prezentat de actrița Ioana Picoș-Făgădaru, va debuta cu îndrăgitul artist Vlad Miriță, apoi vor urca pe scenă pianistul Alexandru Burcă, Maria Ciocan Band, dansatorul Momo Peter Sanno, Corul Asociației „Studenți pentru viață”, iar în încheiere Corul de copii al centrului „Diaconia”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button