“Trăiesc o minciună“: O femeie trans-sexuală vrea să redevină bărbat

ID-10091985

LifeSiteNews.com, 2 octombrie 2014

Un britanic a cerut sistemului naţional de sănătate din Marea Britanie să îl retransforme în bărbat după ce, acum zece ani, a cerut transformarea sa în femeie.

Matthew (pe numele de femeie Chelsea) Attonley, de 30 de ani, a declarat pentru ziarul The Mirror: “Mă simt de parcă aş trăi o minciună. Mi-am dorit mereu să fiu femeie, dar niciun fel de intervenţie chirurgicală nu va putea să îmi dea cu adevărat corp de femeie”.

El s-a plâns că a obosit să se machieze şi să meargă tot timpul pe tocuri. A mai spus că tratamentul hormonal i-a indus o depresie care îl împiedică să muncească, el trăind în prezent din ajutor social.

Citeşte şi Psihiatrul Keith Ablow: Voi vorbi împotriva trans-sexualităţii, în pofida ameninţărilor cu moartea

“Mi-am dat seama că ar fi mai uşor dacă nu m-aş mai lupta cu felul în care arăt de la natură şi să accept că m-am născut ca şi bărbat din punct de vedere fizic”, a mai spus Attonley, care vrea să îşi scoată implanturile mamare şi să îşi facă operaţie de reconstrucţie a organelor genitale masculine.

Aceste tratamente sunt gratuite în Marea Britanie, deşi unele voci protestează că nu ar trebui să fie plătite din buzunarul tuturor contribuabilor la sistemul de sănătate. Costurile operaţiei de transformare în femeie au fost de 10.000 de lire sterline, iar cele de retransformare în bărbat ar fi de aproximativ 14.000 de lire sterline.

Dar transexualul a declarat: “Ştiu că am nevoie de aceste schimbări pentru a fi fericit şi nimeni nu ar trebui să îmi refuze acest drept”, adăugând că se simte norocos să trăiască într-o ţară unde îngrijirile de sănătate sunt gratuite.

Citeşte şi Clinici pentru copii transexuali

Foto: Free Digital Photos

No comments yet.

Lasă un răspuns