familie

Traian Băsescu, președinte PMP: „Devine extrem de important să găsim soluții ca familiile să aibă copii”

15123132_1354359387921137_2409193487470137532_o

Mediafax, 19 noiembrie 2016

Prezent la lansarea candidaților PMP din județul Suceava, fostul președinte Traian Băsescu a afirmat:

Suntem o țară care nu are potențial de creștere pentru că nu are cu cine și va fi în fața a două alternative: să rămânem plafonați din punct de vedere al creșterii economice sau să importăm asiatici, musulmani de prin Orientul Mijlocul sau de pe unde vom apuca. Numai că noi am văzut experiența statelor care au făcut acest lucru. Franța, Germania, Italia, Olanda, Belgia sunt țări în care este afectată însăși fibra creștină a popoarelor. Ori pentru noi devine extrem de important să găsim soluții ca familiile să aibă copii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În opinia sa, este nevoie de un program național de construcție de creșe și grădinițe pentru că mamele nu-și pot lăsa copiii în nesiguranță și să meargă la serviciu:

Un program național de construcție de creșe și grădinițe este un program care poate da încredere mamelor că au unde-și lăsa copiii în siguranță.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button