Tora Vasilescu, despre drama neasumării de către bărbat a copilului pe care îl concepe cu femeia iubită: „Soţul meu de atunci pur şi simplu nu a vrut copil!”

12805837-10209395624033750-9048608917141411556-n

La cea mai recentă ediţie a Transylvania International Film Festival de la Cluj-Napoca, actriţa Tora Vasilescu a primit Premiul pentru Excelenţă. În prezent, artista declară că s-a retras din activitate, preferând grădinăritul la casa ei de la Buftea. Un redactor de la revista „OK!” i-a smuls pentru ediţia revistei din iulie 2017 câteva mărturii şi opinii interesante despre viaţă, din care redăm mai jos câteva extrase. În acestea, actriţa vorbeşte şi despre drama pe care o îngroapă adânc în suflet multe femei ale căror soţi sau parteneri nu vor să-şi asume copiii pe care îi concep împreună cu ele.

Cum e viaţa la Buftea? Aţi renunţat la toate astea pentru ce?
Pentru gena nepoatei de ţăran care vrea să se hrănească cu organisme nemodificate genetic, animale fără antibiotice şi hormoni.

Şi grădinăriţi singură? Vă pricepeţi?
Da. 3.500 de metri îi lucrez singură. Şi, în general, lucrez cu plante autohtone.

(…)

Aţi şi rămas una dintre cele mai frumoase femei din filmul românesc. Şi nu mă pot opri să întreb: de ce n-are Tora Vasilescu un copil?
Of, când am intrat la Teatru a treia oară, după ce jucasem un an la Satu Mare, la corp ansamblu, aveam un mare complex… Atunci am rămas însărcinată. Ce era să fac? Să-l opresc?! Să mă ierte Dumnezeu… Apoi m-am căsătorit şi soţul meu de atunci (n.r. – regizorul Mircea Daneliuc), cu care am fost zece ani, pur şi simplu nu a vrut copil. A spus că nu vrea să-i fie îngrădită libertatea de-a lupta într-o societate cu cenzură. Iar o femeie nu poate hotărî de una singură.

(…)

 


DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.