Tora Vasilescu, despre drama neasumării de către bărbat a copilului pe care îl concepe cu femeia iubită: „Soţul meu de atunci pur şi simplu nu a vrut copil!”

12805837-10209395624033750-9048608917141411556-n

La cea mai recentă ediţie a Transylvania International Film Festival de la Cluj-Napoca, actriţa Tora Vasilescu a primit Premiul pentru Excelenţă. În prezent, artista declară că s-a retras din activitate, preferând grădinăritul la casa ei de la Buftea. Un redactor de la revista „OK!” i-a smuls pentru ediţia revistei din iulie 2017 câteva mărturii şi opinii interesante despre viaţă, din care redăm mai jos câteva extrase. În acestea, actriţa vorbeşte şi despre drama pe care o îngroapă adânc în suflet multe femei ale căror soţi sau parteneri nu vor să-şi asume copiii pe care îi concep împreună cu ele.

Cum e viaţa la Buftea? Aţi renunţat la toate astea pentru ce?
Pentru gena nepoatei de ţăran care vrea să se hrănească cu organisme nemodificate genetic, animale fără antibiotice şi hormoni.

Şi grădinăriţi singură? Vă pricepeţi?
Da. 3.500 de metri îi lucrez singură. Şi, în general, lucrez cu plante autohtone.

(…)

Aţi şi rămas una dintre cele mai frumoase femei din filmul românesc. Şi nu mă pot opri să întreb: de ce n-are Tora Vasilescu un copil?
Of, când am intrat la Teatru a treia oară, după ce jucasem un an la Satu Mare, la corp ansamblu, aveam un mare complex… Atunci am rămas însărcinată. Ce era să fac? Să-l opresc?! Să mă ierte Dumnezeu… Apoi m-am căsătorit şi soţul meu de atunci (n.r. – regizorul Mircea Daneliuc), cu care am fost zece ani, pur şi simplu nu a vrut copil. A spus că nu vrea să-i fie îngrădită libertatea de-a lupta într-o societate cu cenzură. Iar o femeie nu poate hotărî de una singură.

(…)

 

No comments yet.

Lasă un răspuns