familie

Titus Corlățean: „În Parlament suntem senatori, deputați care suntem deciși să ducem până la capăt această bătălie” pentru Referendum

Senatorul Titus Corlățean a declarat la Radio Timișoara Vocea Evangheliei:

A fost o dezamăgire foarte mare când ne-am pomenit că Domnul Președinte Iohannis, în loc să promulge legea referendumului, astfel încât să intre în vigoare, a retransmis-o la Parlament pentru reexaminare, cu o serie de argumente care, din punct de vedere juridic sunt departe de a sta în picioare. Este clar că, din păcate, fie are consilieri care gândesc într-un anume fel, fie este credința domniei sale, dl președinte se opune la realizarea acestui referendum. Și anterior au mai fost derapaje publice, de natură verbală, de la nivelul funcției prezidențiale. Să-i acuzi pe cei care susțin familia naturală, care s-au luptat pentru familia Bodnariu, așa cum susține domnia sa, că suntem, „fanatici religioși”, iar oamenii care susțin această orientare ne-au făcut oamenii rușilor, oamenii lui Putin, toate astea au o anumită coerență și am ajuns la un moment in care chiar nu mai putem să tăcem.

Bătălia pentru revizuirea Constituției astăzi, când suntem supuși la tot felul de presiuni interne și externe, de a renunța la proiectul de referendum, de a accepta teoria LGBT, transsexualitate și multe alte lucruri care ar duce la schimbarea fundamentului moral creștin al națiunii române, a ajuns la un moment critic. Vă asigur însă că în Parlament suntem senatori, deputați care suntem deciși să ducem până la capăt această bătălie.

Sper să ajungem la momentul adevărului în Senatul României, când va trebui, așa cum s-a întâmplat la Camera Deputaților, să avem majoritate calificată pentru modificarea art.48, și după care, sper, cu ajutorul Domnului, să ajungem la referendumul constituțional. Iar apoi cetățenii să fie chemați si să își spună poziția foarte clar. Sper ca înainte de vacanța parlamentară de vară să avem efectiv și referendumul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

AUDIO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button