Teodor Baconschi critică pe Facebook etichetele folosite de progresişti pentru a stigmatiza conservatorii: „Seamănă prea mult cu comunismul”

Baconschi

Diplomatul Teodor Baconschi, fost ministru de externe şi ambasador al României la Vatican, a schiţat de curând o anti-utopie progresistă pe pagina sa de Facebook, ca replică la stigmatizarea conservatorilor de către adversarii referendumului pentru căsătorie:

Se făcea că odioșii intelectuali conservatori creștini, încremeniți în Evul Mediu, ostili modernizării țării (care numai de ei pare împiedicată) dispăreau în clandestine sihăstrii alpine.

Mai trec 20 de ani: prin puterea legii, se introduc căsătoriile LGBT, schimbarea de sex pe rețetă compensată, statul asistențial generalizat, delictul de opinie, ateismul științific, egalitarismul radical și renegarea în bloc a două milenii de creștinism obscurantist.

Totul e sub control voluntar, transparent, democrația lasă locul tehnocrației luminate, toată lumea privește încrezătoare spre viitor, promovarea pe cote înlocuiește nedreptul elitism al competiției, gândirea unică și newspeak sunt organic asimilate din copilărie, nimeni nu se mai simte ofensat, iar joburile distruse prin robotizare sunt înlocuite prin cursuri civice de blestemare a ”misticismului bolnăvicios”.

Seamănă prea mult cu comunismul și chestia asta a eșuat? Normal că a eșuat, cu niște conservatori înrăiți ca Reagan, Thatcher, Kohl și Ioan-Paul al II-lea, ca să nu mai pomenim de trădătorul deviaționist Mihail Sergheevici Gorbaciov…

 

,

No comments yet.

Lasă un răspuns