Marxism culturalopinii

Teodor Baconschi critică pe Facebook etichetele folosite de progresiști pentru a stigmatiza conservatorii: „Seamănă prea mult cu comunismul”

de Teodor Baconschi, Facebook

Se făcea că odioșii intelectuali conservatori creștini, încremeniți în Evul Mediu, ostili modernizării țării (care numai de ei pare împiedicată) dispăreau în clandestine sihăstrii alpine.

Mai trec 20 de ani: prin puterea legii, se introduc căsătoriile LGBT, schimbarea de sex pe rețetă compensată, statul asistențial generalizat, delictul de opinie, ateismul științific, egalitarismul radical și renegarea în bloc a două milenii de creștinism obscurantist.

Totul e sub control voluntar, transparent, democrația lasă locul tehnocrației luminate, toată lumea privește încrezătoare spre viitor, promovarea pe cote înlocuiește nedreptul elitism al competiției, gândirea unică și newspeak sunt organic asimilate din copilărie, nimeni nu se mai simte ofensat, iar joburile distruse prin robotizare sunt înlocuite prin cursuri civice de blestemare a ”misticismului bolnăvicios”.

Seamănă prea mult cu comunismul și chestia asta a eșuat? Normal că a eșuat, cu niște conservatori înrăiți ca Reagan, Thatcher, Kohl și Ioan-Paul al II-lea, ca să nu mai pomenim de trădătorul deviaționist Mihail Sergheevici Gorbaciov…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe articole de Teodor Baconschi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button