Tânărul din Segarcea purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat. Aproximativ 40 de persoane sunt acum suspecte

FOTO VIDEO Tânărul din Segarcea purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat. Aproximativ 40 de persoane sunt acum suspecte

Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, a murit săptămâna trecută, iar familia a ascuns adevărul şi a susţinut sus şi tare că băiatul a suferit un infarct. După autopsie, medicii au descoperit că, de fapt, tânărul era infectat cu virusul HIV.

Aproximativ 40 de persoane s-au prezentat în ultima perioadă la medic în Segarcea, judeţul Dolj, pentru a-şi face testul de HIV/SIDA, după ce au aflat că tânărul de 25 de ani care a murit săptămâna trecută avea boala. Medicul de familie din oraşul Segarcea a declarat că nu a putut evita tragedia din cauză că legea îi interzice să facă publice date despre starea de sănătate a pacientului. „Eu am avertizat, dar din momentul în care a zis să nu mai spun nimic nu am mai spus nimic. Era avertizarea familiei”, a declarat medicul. Daniel Secu a fost infectat cu virusul HIV la vârsta de trei ani. Tinerii din Segarcea au declarat că acesta şi-a infectat iubitele cu bună ştiinţă. Ba mai mult, avea un comportament agresiv, iar după ce întreţinea raporturi sexual cu fetele le arunca în stradă.

Citeşte restul articolului pe adevarul.ro

,

No comments yet.

Lasă un răspuns