Tânărul din Segarcea purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat. Aproximativ 40 de persoane sunt acum suspecte

FOTO VIDEO Tânărul din Segarcea purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat. Aproximativ 40 de persoane sunt acum suspecte

Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, a murit săptămâna trecută, iar familia a ascuns adevărul şi a susţinut sus şi tare că băiatul a suferit un infarct. După autopsie, medicii au descoperit că, de fapt, tânărul era infectat cu virusul HIV.

Aproximativ 40 de persoane s-au prezentat în ultima perioadă la medic în Segarcea, judeţul Dolj, pentru a-şi face testul de HIV/SIDA, după ce au aflat că tânărul de 25 de ani care a murit săptămâna trecută avea boala. Medicul de familie din oraşul Segarcea a declarat că nu a putut evita tragedia din cauză că legea îi interzice să facă publice date despre starea de sănătate a pacientului. „Eu am avertizat, dar din momentul în care a zis să nu mai spun nimic nu am mai spus nimic. Era avertizarea familiei”, a declarat medicul. Daniel Secu a fost infectat cu virusul HIV la vârsta de trei ani. Tinerii din Segarcea au declarat că acesta şi-a infectat iubitele cu bună ştiinţă. Ba mai mult, avea un comportament agresiv, iar după ce întreţinea raporturi sexual cu fetele le arunca în stradă.

Citeşte restul articolului pe adevarul.ro

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.