familieMarşul pentru Viaţă

Tânăr seminarist din New York va înota 3.8 km, pedala 185 km și alerga un maraton pentru cauza pro-viață

Michael Cygan, un tânăr de 24 de ani, la Seminarul catolic al Diocezei Buffalo din New York, va participa la un Triatlon Ironman pentru a strânge bani pe care intenționează să-i doneze centrelor de sprijinire a femeilor în criză de sarcină. Este prima competiție de acest fel pentru Cygan, care va trebui să înoate 3,8 km, să pedaleze 185 km și să alerge 42 km (maraton), tot acest efort considerabil pentru cauza pro-viață, „determinantă pentru viața sa care l-a ajutat să aprecieze sfințenia vieții în toate etapele ei”, așa cum spune tânărul student.

Cygan este parte a mișcării pro-viață de la o vărstă foarte fragedă și participă la Marșul pentru Viață încă de când era în cărucior. „Acolo unde m-a lăsat Dumneazeu am șansa unică să fiu vocea celor care nu pot vorbi și de asemenea să sprijin mamele în criză de sarcină”, își explică Cygan misiunea.

Cygan a început să alerge din colegiu. A urmat primul maraton, apoi semitriatlonul Ironman. În luna august va fi cea mai dificilă încercare pentru Cygan când va participa la triatlonul Ironman din New York.

Până la concurs Cygan împarte cărțile sale de vizită de triatlonist tuturor celor pe care îi întâlnește. Pe cartea de vizită sunt trecute website-urile centrelor de sprijinire a crizei de sarcină, Mother Teresa Home și St. Gianna Molla Pregancy Oureach Center, administrate de Oficiul Pro-viață al Diocezei Buffalo din New York. Cygan le explică tuturor misiunea sa și le oferă detalii privind asistența materială, emoțională și spirituală pe care aceste centre o asigură familiilor care au nevoie pe timpul sarcinii și după naștere și îi roagă să doneze direct în conturile centrelor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Buffalo Marathon 2019

Just finished an awesome day at the Buffalo Marathon and finished with a time of 4:30 [PR-4:07]. I had to run slow and steady due to a recent knee sprain. The Keto diet didn't prevent cramping like I thought it would but it did keep me in good spirits and focused. It's great running with so many people! August 18th, here we come!

Publicată de Pro-Life Triathlete pe Duminică, 26 mai 2019
Sursă: liveaction


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button