„Suntem binecuvântaţi!” Soţia lui Eric Trump, Lara, este însărcinată cu un băieţel

Eric_and_Lara_Trump_810_500_55_s_c1

LifeSiteNews.com, 20 martie 2017

Lara Trump, nora preşedintelui Trump, este însărcinată cu un băieţel.

Soţul ei, Eric, a anunţat vestea pe social media luni. Bebeluşul se va naşte în septembrie.

Eric Trump:

Lara Trump şi cu mine suntem entuziasmaţi să anunţăm că vom mări echipa #TeamTrump cu un băiat, în septembrie. A fost un an uimitor. Suntem binecuvântati!


Preşedintele şi-a exprimat felicitările pe Twitter, la fel ca şi cumnata Larei, Ivanka, care este la rândul ei mama a trei copii: Arabella Rose, Joseph Frederick şi Theodore James. Copilul lui Eric şi al Larei va fi întâiul-născut al cuplului şi al nouălea nepot al preşedintelui Trump.

Donald J. Trump:

„Felicitări Eric şi Lara. Sunt foarte mândru şi fericit pentru voi doi!”

Ivanka Trump:

„Felicitări @LaraLeaTrump şi @EricTrump! Suntem atât de entuziasmaţi pentru amândoi. Veţi fi nişte părinţi incredibili şi abia aşteptăm să ne cunoaştem nepotul!”

Lara a povestit pentru ziarul People că „tatăl lui Eric [Președintele Trump, n.n.] a fost atât de emoţionat, încât ne temeam că că nu se va abține și va da vestea la o conferinţă de presă” (n. ed. – ceea ce a şi făcut, de fapt!). A mai adăugat că nu este îngrijorată, deoarece a ştiut dintotdeauna că-şi va dori copii la un moment dat.

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.