„Sunt pro-european şi anti-căsătorie / familie LGBT care să adopte copii. Europa să mă accepte împreună cu ţ-şpe milioane de români, bulgari, slovaci. Elementul românesc a rezistat datorită prolificului ŢĂRAN român, care a făcut de la 4 copii în sus”

Foto: Delia Marga – arhivă personală

„Adevărul” a publicat de curând o analiză care concluzionează că referendumul pentru căsătorie ar reprezenta o chestiune de securitate naţională nu pentru că este vorba despre viitorul familiei româneşti, ci pentru că problema ar putea fi instrumentată de regimul Putin în favoarea consolidării influenţei acestuia în România.

Redăm (cu sublinierile redacţiei) răspunsul comentatorului Gugu la alegaţiile din articol:

…da, cred în valorile democratice ale Uniunii Europene, cred în valorile părinţilor fondatori ai UE: Jean Monnet, Robert Schumann, Konrad Adenauer, etc… Şi nu, nu cred în valorile LGBT care proclamă căsătoria gay şi adopţia copiilor în familiile LGBT. Cu LGBT, ca indivizi, nu am nimic împotriva a ceea ce fac ei în dormitor, şi sunt de acord să se numească parteneriat legătura lor, cu drept de moştenire, etc… drepturi identice unei familii normale. Dar protestez cu vehemenţă împotriva căsătoriei (deci denumirii de ”familie”) LGBT!!!! Sunt pro-european şi anti-căsătorie / familie LGBT care să adopte copii. Europa să mă accepte, pe mine şi pe încă vreo ţ-şpte milioane de români, bulgari, slovaci şi etc. … Repet… LGBT: jos labele de pe copiii noştri!!!! Elementul românesc a rezistat în Ardeal de-a lungul a 1000 de ani de împărăţie austro-ungară datorită prolificului ŢĂRAN român, care a făcut de la 4 copii în sus: 5,6,7,… 12… Ungurul şi sasul şi ţipţerul făceau maxim 2 copii, să nu li se împrăştie averea, zestrea…. Mama a mai avut 11 fraţi, noi suntem 4 fraţi…. Extrapolând România există azi pentru că ŢĂRANUL român şi-a făcut datoria cu virilitate! Să-i mulţumim TĂRANULUI român că ne-a dat o ţară, fiind prolific 2000 de ani, rezistând astfel în faţa cotropitorilor unguri şi saşilor colonialişti!!!!!!! România va dispărea când elementul creştin şi familia tradiţională nu vor mai rezista în faţa political correctness-ului, când membrii LGBT vor forma familii şi vor adopta copii. De aceea consider TRĂDĂTORI DE ŢARĂ pe toţi membrii LGBT din România care nu stau în banca lor liniştiţi şi care se agită împotriva familiei bazate numai pe căsătoria bărbat – femeie. Repet: să-şi facă parteneriate şi orgii sexuale LGBT fără să ştiu eu de ele… n-am treabă, dar SĂ LASE FAMILIA ÎN PACE!!!!! Cei ce se vor ridica împotriva familiei tradiţionale în România se vor numi TRĂDĂTORI DE ŢARĂ, în opinia mea. Şi îi voi trata ca atare… ca pe trădătorii de ţară adică…. Demni să înfunde puşcăria – asta e opinia mea.

Clic aici pentru comentariile despre analiza LARICS postate de cititori la adevarul.ro

Citeşte şi O bucureşteană pe Facebook, despre analiza LARICS: Organizaţiile pro-homosexualitate şi pretins pro-europene par să fi făcut fix jocul forţelor pe care pretind că le combat (cele ale lui Putin)


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

, , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns