Marxism cultural

Suedezii donează o sumă-record pentru o carte despre gender-ideologizarea universităților

Jurnalistul suedez Ivar Arpi a cerut 25.000 euro pentru a scrie o carte despre cum ideologia genului pune stăpânire pe universitatea, cercetarea și învățământul suedez cu ajutorul politicienilor.

Doar că, în loc de 25.000 euro, cât ar fi avut nevoie să strângă autorul intr-o lună, s-au strâns aproape 60.000 euro in doar două zile din donații din partea suedezilor.

Cred ca ar trebui să trimitem cate un exemplar din această carte vioricilor și grațielelor, bîzganelor și băluțelor, cioloșilor și iohannișilor, barnilor și bulailor, miroaielor și mareșelor de pe la noi.

Sursă: Voci Conservatoare

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button