Marxism cultural

SUA: Membru al Partidului Democrat îl înjură și îl vrea mort pe congresmenul republican împușcat de curând de un suporter radicalizat al democraților

vTt7zVwmue42-nI7

MRCTV.org, 26 inie 2017

Un înalt oficial al Partidului Democrat din statul american Nebraska a fost filmat înjurându-l pe congresmenul republican Steven Scalise, aflat la spital în stare gravă după ce a fost împușcat de un suporter fanatic al Partidului Democrat.

Phil Montag, Președintele Comisiei pentru Tehnologie a Partidului Democrat din Nebraska, a fost filmat făcând afirmații pline de ură și îmtr-un limbaj extrem de trivial cu privire la purtătorul de cuvânt al grupului Partidului Republican din Congresul SUA, Steve Scalise.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Democratul s-a arătat supărat că respectivul republican lucra la respingerea reformei în sănătate introdusă de Administrația Obama și a aprobat atacul armat căruia acesta i-a căzut de curând victimă din cauza convingerilor sale politice:

I hate this motherf***er. I’m glad he got shot.”…”I wish he was f***ing dead

Îl urăsc pe (insultă trivială). Mă bucur că a fost împușcat. Aș vrea să fi murit (înjurătură trivială).

Democrații și suporterii lor au acceptat foarte greu rezultatul alegerilor din 2016 din SUA, care au dat o majoritate republicană în Congresul SUA și un președinte republican.

VIDEO:

Citește și Le Figaro: „Donald Trump – cronica unui linșaj mediatic, intelectual și artistic” Cine sunt bizarii anti-fasciști cu metode fasciste?

Citește și Alegeri SUA. Stânga globalistă și democrația

Citește și Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi

Citește și Paul Ghițiu, jurnalist: „Adevărata față a progresiștilor: Twitter, copleșit de îndemnuri ca Trump și Pence să fie asasinați”

Citește și FOTO, VIDEO. Susținătorii lui Clinton refuză rezultatul alegerilor prin proteste violente. FoxNews, WikiLeaks: Sunt organizate de entități finanțate de George Soros. Trump confirmă

Citește și Unii nu știu să piardă: Trump, amenințat cu moartea pe Twitter

Citește și Twitter Allows ‘Rape Melania’ to Trend After Site Explodes with Trump Assassination Threats

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button