SUA: Membru al Partidului Democrat îl înjură şi îl vrea mort pe congresmenul republican împuşcat de curând de un suporter radicalizat al democraţilor

vTt7zVwmue42-nI7

MRCTV.org, 26 inie 2017

Un înalt oficial al Partidului Democrat din statul american Nebraska a fost filmat înjurându-l pe congresmenul republican Steven Scalise, aflat la spital în stare gravă după ce a fost împuşcat de un suporter fanatic al Partidului Democrat.

Phil Montag, Preşedintele Comisiei pentru Tehnologie a Partidului Democrat din Nebraska, a fost filmat făcând afirmaţii pline de ură şi îmtr-un limbaj extrem de trivial cu privire la purtătorul de cuvânt al grupului Partidului Republican din Congresul SUA, Steve Scalise.

Democratul s-a arătat supărat că respectivul republican lucra la respingerea reformei în sănătate introdusă de Administraţia Obama şi a aprobat atacul armat căruia acesta i-a căzut de curând victimă din cauza convingerilor sale politice:

I hate this motherf***er. I’m glad he got shot.”…”I wish he was f***ing dead

Îl urăsc pe (insultă trivială). Mă bucur că a fost împuşcat. Aş vrea să fi murit (înjurătură trivială).

Democraţii şi suporterii lor au acceptat foarte greu rezultatul alegerilor din 2016 din SUA, care au dat o majoritate republicană în Congresul SUA şi un preşedinte republican.

VIDEO:

Citeşte şi Le Figaro: „Donald Trump – cronica unui linșaj mediatic, intelectual și artistic” Cine sunt bizarii anti-fasciști cu metode fasciste?

Citeşte şi Alegeri SUA. Stânga globalistă și democrația

Citeşte şi Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi

Citeşte şi Paul Ghițiu, jurnalist: „Adevărata faţă a progresiştilor: Twitter, copleşit de îndemnuri ca Trump şi Pence să fie asasinaţi”

Citeşte şi FOTO, VIDEO. Susținătorii lui Clinton refuză rezultatul alegerilor prin proteste violente. FoxNews, WikiLeaks: Sunt organizate de entități finanțate de George Soros. Trump confirmă

Citeşte şi Unii nu știu să piardă: Trump, amenințat cu moartea pe Twitter

Citeşte şi Twitter Allows ‘Rape Melania’ to Trend After Site Explodes with Trump Assassination Threats

 

No comments yet.

Lasă un răspuns