Marşul pentru Viaţă

Students for Life of America estimează 225.000 de PARTICPANȚI la Marșul pentru viață de la Washington, DC

de Redacția Stiripentruviata.ro

Organizația Students for Life of America (Studenți pentru Viață America) a realizat o estimare a numărului de participanți la Marșul pentru viață.

Au filmat marșul de sus, au creat o ramă (virtuală) pe filmare și au numărat prin mai multe metode persoanele care încăpeau în acea ramă. Rezultatul a fost că, la fiecare 25 de secunde, prin rama respectivă au trecut în jur de 1.200 de persoane. Estimând astfel, în cele 78 de minute (4.680 de secunde) filmarea prezintă circa 225.000 de persoane, la care se adaugă cel puțin 10.000 care au pornit în fruntea marșului și nu au putut fi filmate.

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button