Statele Unite: Un faimos jurist cere boicotarea Mozilla după ce preşedintele companiei s-a scuzat că a susţinut căsătoria şi familia naturală

Firefox-240x230

 de Thaddeus Baklinski, LifeSiteNews.com, 31 martie 2014

Un academician catolic de marcă şi apărător at căsătoriei tradiţionale cheamă la boicotarea companiei hi-tech Mozilla după ce Brendan Eich, noul preşedinte-CEO al acesteia, a cedat presiunilor din interiorul companiei şi din afara ei, scuzându-se pentru că a susţinut căsătoria tradiţională. Eich donase în 2008 suma de 1.000 de dolari pentru a susţine o iniţiativă legislativă californiană care se opunea legiferării „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex. Noul CEO şi-a cerut scuze pentru aceasta şi s-a declarat „implicat activ în favoarea egalităţii”.

În urma acestei retractări, dr. Robert P. George, profesor de jurisprudenţă la Universitatea Princeton, numit de ziarul New York Times drept „cel mai influent gânditor conservator creştin din America”, a scris pe pagina sa de Facebook:

„Angajaţii de la Mozilla cred că oameni ca mine şi ca voi nu dau dovadă de moralitatea care se cere la ei în companie (…). Păcatul preşedintelui companiei este de neiertat din perspectiva noii moralităţi. Probabil că va fi curând înlocuit”.

Profesorul Robert P. George este renumit în toată lumea pentru cursurile pe care le predă pe subiecte precum interpretarea Constituţiei, libertăţile civile şi filozofia legii.

Profesorul a declarat că nu va mai folosi produsele Mozilla, printre care cel mai  cunoscut este programul de navigare pe Internet cu acelaşi nume.

„De ce să contribui la prosperitatea celor care mă exclud?”, se întreabă retoric profesorul de la Princeton pe pagina sa de Facebook.

El ne îndeamnă să ne convingem prietenii care cred în valorile tradiţionale şi în familia naturală să facă la fel.

Puteţi contacta Mozilla pentru mesajul vostru personal la:

http://www.mozilla.org/en-US/contact/spaces/

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.