Marxism cultural

Stânga de orice fel a generat mereu genocidul – sau i-a fost complice

de Daniel Uncu, Facebook

Un tanar politolog roman mi-a inspirat urmatoarea precizare: demisionara tovarasa Merkel si intreg establishmentul Noii Stangi europene, care au pus in opera deconstructia identitara, culturala, institutionala, cutumiara, legala si, vai, democratica a batranului continent fac parte ideologic si real-politik din Stanga Extrema. Fara doar si poate. Constient sau nu, avem de a face cu o clasa politica, inca, majoritara la nivel european, care se comporta prin politicile publice pe care le aplica, precum stanga extrema, camuflata in spatele discursului progresist de inspiratie, printre altele, neomarxista. De fapt, am mai sugerat acest lucru cu vreo doi ani in urma, intr-o analiza publicata de portalul www.inliniedreapta.net

Problema este, insa, aceea ca pornind de la marxism si trecand prin bolsevism, trotkism, leninism, stalinism, neomarxismul Scolii de la Frankfurt, maoism, national-comunism si national-socialism (nazism) sau prin gnoza futurista a lui Ernst Bloch sau prin marxismul hedonist al lui Paul Lafargue sau prin marxismul janseist al lui Georges Sorel sau prin revizionismul comunist al lui Gramsci, sau, sau, sau.. Stanga, fie s-a imbaiat copios in extremisme genocidare, fie s-a complacut in complicitati tacite sau fatise cu logica genocidului. Toate aceste concubinaje au produs pana in acest moment peste 100.000.000 de morti!

De aceea, finalmente, devine cel putin abuziv sa ne permitem a trasa o linie de demarcatie moral-istorica si ideologica intre Stanga si Extrema Stanga.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pur si simplu.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button