Uncategorizedvalorile familiei

Sprijiniți stiripentruviata.ro să sprijine familia!

familie

Pe măsură ce gradul de dezvoltare tehnologică a omenirii a crescut, secolul XX a fost martorul unor schimbări neașteptate  în structura si dinamica familiei: creșterea numărului de divorțuri și scăderea numărului căsătoriilor, coabitarea înaintea căsătoriei, creșterea numărului de copii născuți și crescuți în afara căsniciei și, nu în ultimul rând, o scădere substanțială a fertilității. Poate cel mai șocant exemplu este cazul Coreei de Sud unde, în doar două generații, media națională a numărului de copii pe care îi are o femeie de-a lungul vieții a scăzut de la 6 în 1960 la 1,19 în prezent.

Între cauzele acestor schimbări se numără și faptul că dezvoltarea tehnică nu a fost aproape deloc pusă în folosul familiei, a unității și bunei ei funcționări, a promovării împlinirii în cadrul familiei.

Un singur exemplu: circa o treime din saiturile de pe internet sunt dedicate materialelor pornografice, care distrug nu numai o familie închegată, ci și posibilitatea realizării uneia funcționale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Stiripentruviata.ro își propune să sprijine familia și prin intermediul celui mai folosit mijloc de comunicare al prezentului – internetul.

De la lansarea lui acum un an și până în prezent, stiripentruviata.ro a publicat mai mult de 1.200 de articole dintre care multe au avut ca tematică familia:  articole care au promovat valorile familiei, articole despre traumele divorțului asupra copiilor, despre pericolele la care sunt supuși copiii prin expunerea la o educație sexuală explicită, sfaturi pentru părinți și adolescenți, articole despre familii numeroase, despre cum se poate păstra si creste dragostea între soți.

Deși comunicarea pe internet este ieftină, realizarea unor materiale de calitate nu este ieftină. O parte din articolele noastre sunt traduse de voluntari, cărora le mulțumim si pe aceasta cale, dar avem și multe interviuri și reportaje realizate de echipa noastră, atât în limba română cât și în engleză.

Pentru a ne putea continua activitatea avem nevoie de ajutor financiar.

Considerați că materialele de pe stiripentruviata.ro pot sprijini salvarea a măcar unei căsnicii de la divorț, pot sprijini întemeierea măcar a unei familii funcționale sau pot sprijini creșterea și educarea măcar a unui copil? Dacă da, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru.

Astăzi demarăm Campania de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro. Ea se  desfășoară între 26 noiembrie și 6 decembrie.

Donațiile se pot face în conturile:

Asociația Pro Valori Media

RO18RZBR0000060016473191- RON

RO85RZBR0000060016473246- EUR

 

Iată câteva dintre cele mai vizionate articolele publicate pe saitul nostru, având ca tematică familia:

   Monogamia nu este naturală… Este supranaturală


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button