familie

SONDAJ: Două treimi din români ar fi nemulțumiți dacă partidul favorit ar respinge în Parlament referendumul pentru căsătorie

89% dintre români declară că nu sunt de acord cu legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, în vreme ce doar 4% dintre români se declară de acord cu legalizarea căsătoriei homosexuale.

Două treimi din totalul votanților români (67%) ar fi nemulțumiți, în condițiile în care partidul favorit ar respinge în Parlament Referendumul pentru Căsătoria naturală, între un bărbat și o femeie.

51% dintre români ar fi foarte nemulțumiți dacă partidul pe care l-ar vota ar respinge în Parlament Referendumul pentru Căsătoria naturală, în vreme ce 16% dintre români ar fi oarecum nemulțumiți în eventuialitatea în care partidul favorit ar respinge în Parlament inițiativa Referendumului pentru Căsătorie.

Amintim că românii sunt împotriva legalizării căsătoriilor homosexuale, indiferent de restul opţiunilor politice pe care le exprimă. Astfel, 96,1% dintre votanții PSD, 84,3% dintre votanții PNL, 68,9% dintre votanții USR, 86,7% dintre votanții ALDE, 88% dintre votanții PMP și 85,3% dintre votanții Mișcarea România Împreună se opun legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex (homosexuali). De asemenea, 88,2% dintre votanții Pro România, 90,6% dintre votanții UDMR, 90,9% dintre votanții PNȚCD, 100% dintre votanții PRM, 70% dintre votanții PER, și 100% dintre cei care au declarat că votează cu „un alt partid” se opun legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 23 iunie – 1 iulie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3% în la un nivel de încredere de 95%.
Sursa: Stiripesurse.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button