familie

Solidaritate cu familia Bocancea din Neamț: Un tir le-a distrus casa în prag de iarnă

de Redactia Stiripentruviata.ro

Casa unei familii monoparentale din localitatea Bălțătești, județul Neamț, a fost distrusă în prag de iarnă de un tir care a ieșit de pe carosabil.

Accidentul s-a petrecut în dimineața de 16 noiembrie, când Bocancea Neculai și fiica lui, adolescenta Daria-Mihaela, s-au trezit cu casa distrusă în proporție de 60% de remorca unul camion lung pentru transportul lemnului.

Tânăra a fost scoasă în stare de șoc de sub dărâmături. Din fericire, nu are decât niște zgârieturi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Parohul de la Biserica Soborul Sf. Arhangheli Mihail și Gavril a scris pe pagina de Facebook a parohiei:

„Frați creștini, ne aflăm la începutul Crăciunului, când suntem chemați să ne pregătim duhovnicește pentru marea sărbătoare a Nașterii Domnului, prin rugăciune, post și fapte bune. Faptele bune sunt expresia credinței și dragostei noastre față de Dumnezeu și aproapele nostru!… Rugămintea noastră este ca să ne mobilizam cu toții și să-i ajutăm cum putem, dând dovadă de dragoste creștinească și de spirit civic.”

Mătușa Dariei a făcut și ea un apel pe Facebook:

„…nepoata mea, Bocancea Daria, a fost greu încercată a doua oara în viața sa; prima oară rămânând fără mamă, iar acum casa în care locuia a fost distrusă de către un camion.”

Colega de clasă a Dariei de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț a postat poate cel mai emoționant apel:

„Orice sumă contează foarte mult! O familie foarte frumoasă, cu o copilă foarte isteață, matură, harnică și cu un părinte model. Sunt colegă de clasă cu Daria, îmi este prietenă foarte bună și spun cu mâna pe inimă ca ea și tatăl ei sunt niște persoane foarte puternice, inteligente, de la care am învățat foarte multe lucruri.”

„Ei au trecut prin multe greutăți și s-au descurcat asa cum au putut, niciodată nu au cerut ajutorul nimănui și nici acuma nu ar face-o. Dar noi, prietenii , vecinii, rudele,…… VĂ RUGĂM FRUMOS, acum în prag de sărbători, să oferim un mic ajutor, contează foarte mult!”

Pentru donații

Bocancea Mihaela Daria

RO58BTLRONCRT0472815801 (Lei)
RO78BTRLEURCRT0472815802 (Euro)
Banca Transilvania, Agenția Târgu Neamț


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button