eutanasie

Sinuciderile asistate au crescut în statul Washington cu 43% în 2013 față de anul anterior

no_assisted_suicide-200x169

LifeSiteNews.com, 6 iunie 2014

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Numărul sinuciderilor asistate au crescut în statul Washington cu 43% în 2013 față de anul anterior.

Deși doctorii sunt cei care dau produsele medicale letale celor care solicită să se sinucidă, prin lege li se cere să completeze pe certificatul de deces că persoana a murit din „cauze naturale”.

Această minciună prevăzută de lege este încă o dovadă a incorectitudinii gestului lor, care este mascată de înscrisul medical.

Jurământul lui Hipocrate prevedea că doctorul nu are voie să dea unei persoane substanțe care îi curmă viața și nu are voie să dea unei femei însărcinate substanțe care curmă viața copilului.

******************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button