familievalorile familiei

Simona Halep: „Îmi doresc mult o familie și o să mă dedic total copiilor mei”

În timp ce Cosntanța o celebra pentru victoria de la Wimbledon, Simona Halep a găsit puțin timp pentru a sta de vorbă cu instagrammerii români, adică cei care au cele mai urmărite conturi de Instagram.

Simona Halep le-a spus acestora că nu apreciază întrebările despre viața personală, dar a declarat fără rețineri că își dorește că, după ce se retrage din tenis, vrea să aibă familie și să se dedice total copiilor:

„Îmi doresc mult o familie și o să mă dedic total copiilor mei. sper să am copii și să pot. Nimic în tenis câțiva ani și după aceea să pot să mă ocup și de ei, să facă un sport dacă vor. Dacă nu, îi susțin în totalitate în ceea ce vor ei să facă.”

Simo, mult succes în tenis și în viața de familie!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button