valorile familiei

Simona Halep despre rolul tatălui ei, Stere Halep, în formarea ei ca și campioană mondială

Într-un interviu acordat organizatorilor turneului de tenis Roland Garros, Simona Halep a mărturisit că tot ceea ce a realizat se datorează tatălui ei, Stere Halep. Iată de ce:

„Tot ce am astăzi îi datorez tatălui meu. A fost atât de puternic mental! Îmi repeta tot timpul că voi fi o campioană. N-am avut niciun dubiu și asta i se datorează doar lui!

Mereu a avut o atitudine super pozitivă, știa că voi merge mai departe.”

Un studiu realizat la o universitate americană arată că tații joacă un rol foarte important în devenirea femeilor-lider. Alte studii arată că absența tatălui este adesea asociată cu decizia copiilor de a nu-și continua studiile. Cu alte cuvinte, prezența tatălui este structurantă pentru copil, contribuie la reziliență, adică la capacitatea acestuia de a continua pe calea vieții și carierei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Digi Sport


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button