viralvita

Și-a sunat soțul din mijlocul flăcărilor din California: „Eu o să mor, te iubesc”. Răspunsul acestuia i-a salvat viața

Nichole Jolly, a crezut că va muri în incendiul de vegetație care a devastat orașul Paradise, după ce a fost evacuată din spitalul unde lucra ca asistentă, iar mașina i-a luat foc, relatează, skynews.co.uk.

Joly, împreună cu colegele ei au reușit să salveze 60 de pacienți ajutându-i să părăsească zona în siguranță, în timp ce flăcările se extindeau spre ei.

Am început să conducem și mașina mea a luat foc și a fost total cuprinsă de flăcări. Taxiul s-a umplut de fum. L-am sunat pe soțul meu și i-am spus: „Cred că o să mor, te iubesc, spune-le copiilor că îi iubesc”. Mi-a spus: „Nu muri, fugi”. Am închis telefonul, m-am dat jos din mașină, flăcările îmi atingeau pantalonii”, a povestit asistenta.

Răspunsul soțului ei i-a dat puterea de a lupta și a se salva.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am fugit la mașina prietenei mele cele mai bune și am văzut cum se topea sub ochii mei. Nu am putut deschide ușa, pentru că mânerul din plastic se topise. Și am bătut în geam, nu a răspuns, și m-am gândit că este moartă. Nu puteam sta acolo, focul era lângă mine, pantalonii mei începeau să ardă”, a povestit femeia.

Jolly nu știa însă că prietena ei cea mai bună era într-o altă mașină.

S-au reîntâlnit la spitalul unde lucrează.

În tot acest timp soțul asistentei se îndrepta spre locul unde se afla ea. Știa că dacă ea moare, trebuie ca el să salveze copiii, a povestit femeia. Cei doi nu puteau comunica, liniile telefonice fiind căzute.

Într-un final Jolly a reușit să ia legătura cu mama sa, care știa unde se află soțul acesteia, iar cei doi s-au reîntâlnit în siguranță.

Orașul Paradise care se află între Los Angeles și San Francisco a fost distrus în totalitate de incendiul Camp Fire. Nici Malibu nu a scăpat, la fel și alte zone din comitatul LA.

În total, sunt trei focare mari de incendiu active în California – Camp Fire, Woolsey Fire și Hill Fire. Bilanțul morților a ajuns azi la 50, sute de persoane fiind încă dispărute. Autoritățile americane descriu incendiile drept cele mai tragice și mai costisitoare din istoria statului.

Sursă: PRO TV


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button