familie

Serviciile Sociale Finlandeze o vizitează marți pe Camelia Smicală, în prezența Ambasadorului României

Reproducem integral actualizarea de stare făcută de medicul român Camelia Smicală pe Facebook azi:

UPDATE:Am reușit să vorbesc cu avocatul copiilor. M-a informat că îi este restricționat dreptul de a vorbi cu Maria. Despre situația Mariei nu se știe nimic. Nimeni altcineva decât socialul nu are acces la ea, nimeni nu ne poate confirma că măcar este în viață.
Mâine la ora 12 socialul va face o vizită la noi acasă. Și-a anunțat prezența și domnul ambasador, care m-a informat că autoritățile finlandeze refuză orice dialog cu partea română.”


Camelia Smicală a cerut protecția statului român și repatrierea ei și a copiilor ei, dintre care doi, cei născuți în Finlanda, sunt ținuți, de peste patru ani și împotriva voinței lor, în centre de copii din această țară.

Ministerul de Externe al României i-a comunicat că nu poate face aceasta, iar represaliile au apărut imediat: avocatul nu a mai răspuns la telefon, Maria Smicală a fost izolată de serviciile sociale, nu mai merge la școală și nu mai știe nimeni nimic de ea, iar Mihai Smicală a fugit din centru într-o locație necunoscută.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Astăzi Camelia Smicală a anunțat pe Facebook că Serviciile Sociale Finlandeze o vor vizita acasă marți, 26 noiembrie, în prezența Ambasadorului României, ES Răzvan Rotundu.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button