libertate de conștiință

Senatorul Vasile Lungu: „Statisticile românești despre efectele vaccinurilor sfidează studiile și, cel mai probabil, realitatea”

Vasile-Cristian Lungu, senator PMP a adresat o interpelare Ministerului Sănătății referitoare la înregistrarea necorespunzătoare a numărului de cazuri de reacții adverse generate în urma vaccinărilor. Senatorul PMP a cerut și detalii legate de modul în care organizațiile medicale se asigură să transmită informațiile, dar și de nivelul de pregătire a cadrelor medicale pentru a înregistra corespunzător cazurile RAPI în bazele de date.

Înregistrarea RAPI (Reacțiilor Adverse Postvaccinale Indezirabile) sunt analizate după categorii stabilite de Organizația Mondială a Sănătății, iar statisticile oferite de OMS sunt diferite de cele din România.


Ai un comentariu despre acest articol? Adaugă-l

mai jos în caseta „Lasă un răspuns”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button