familie

Sen. Alina Gorghiu (PNL): „Românii își doresc să fie părinți” E nevoie de politici publice adecvate

Alina Gorghiu

Pe pagina proprie de Facebook, senatorul liberal Alina Gorghiu a comentat știrea care anunță că, pentru prima dată în istorie, românii din diaspora au născut mai mulți copii decât românii de acasă:

Concluzia e una singură: românii își doresc să fie părinți.
Faptul că natalitatea este scăzută în România derivă de la faptul că în aerul de la noi plutește o nesiguranță totală în ceea ce privește ziua de mâine. Ar fi relevant dacă Ministerul pentru românii de pretutindeni ne-ar ajuta și cu niște cifre pentru fiecare comunitate de români din diaspora, asta ca să ne dăm seama care sunt acele politici care încurajează familiile și să încercăm să le transpunem și în sistemul nostru de politici publice.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button