teoria genului

Semnează petiția împotriva Raportului Noichl: discriminează și impune dictatura ideologiei de gen

11081396_926002237463816_8557163701481598451_n

Marți, 9 iunie, Parlamentul European va vota în sesiune plenară rezoluția cu privire la strategia „UE Post-2015” de realizare a egalității între bărbați și femei, cunoscută sub numele de Raportul Noichl, propus de o deputată social-democrată din Germania, Maria Noichl (foto).

O analiză a organizației Family for Europe a descoperit în aproape jumătate din paragrafele raportului formulări care discriminează în mod fățiș bărbații, cu toate că documentul propus se pretinde a urmări idealul egalității. De asemenea, 17% dintre paragrafe conțin formulări care au un potențial semnificativ de a afecta libertatea de expresie, libertatea presei și libertatea afacerilor.

Cum semnăm petiția

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Accesați adresa:

http://citizengo.org/en/signit/24661/view

De ce nu trebuie votat raportul Noichl:

Punctul 67

Comisia Europeană să asiste Statele Membre UE să înființeze catedre universitare de studii de gen și studii feministe. Aceasta înseamnă impunerea promovării unei ideologii politice, pe filieră neomarxistă, pe care organismele europene deja o adoptă ca pe ceva firesc, dovadă chiar prezentul raport.

Comisia Europeană să promoveze politicile de gender mainstreaming (termen greu de definit, care înseamnă în principal promovarea ideologiei de gen în toate domeniile societății), bugetare pe criterii de gen și evaluare a impactului de gen în toate propunerile legislative și la toate nivelele de guvernanță, pentru a asigura anumite obiective ale egalității de gen (cum ar fi obligarea angajării unui anumit procent de femei într-o întreprindere, chiar dacă aceea ar fi una de, să zicem… minerit!)

Punctul 55

Comisia Europeană și Oraganizația Mondială a Sănătății să scoată tulburarea de identitate de gen de pe lista tulburărilor mintale și de comportament din cea de a 11-a versiune a Clasificării Internaționale a Bolilor (International Classification of Diseases: ICD-11), deoarece, pretinde raportul, patologizează „diversitatea de gen” la vârsta copilăriei. Adică, dacă un băiat pretinde că este fată la o vârstă fragedă, se consideră că a-l corecta ar fi un abuz, ceva nefiresc.

Punctul 59

Comisia Europeană și statele membre să elimine discriminarea în accesul la tratamente de fertilitate și la servicii de reproducere asistată. Adică fertilizarea artificială și controversata practică a mamelor-surogat să devină accesibilă inclusiv pentru cuplurile de același sex.

Punctele 52 și 68

Reiterează dreptul la acces voluntar la servicii de planificare familială, inclusiv avort și îndeamnă Comisia Europeană să asiste statele membre UE în asigurarea de contracepție și avort. Aceasta însemană o ingerință în politicile statelor-membre pe chestiuni care până acum țineau de subsidiaritate, adică erau reglementate la latitudinea statelor membre, fără a fi impuse de la Bruxelles.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

  1. Eu nu sunt deacord cu casatoria intre persoane de acelas sex..ei sa faca ce vor nu sunt rasista dar nu se pot considera o familie..o copie de fapt…sunt deacord sa se faca o lege in care sa se ocroteasca familia compusa de mama, tata, fii…si sa se specifice k copiii sunt ai familiei si nu a statului..cetateni ai aceluia stat de care apartin si nici o alta tara sa nu poata decidere pana la majorat (aparte cea de apartenenta.)in cazuri extraordinare..asupra lor sa aiba putere legala doar tara a cui cetateni sunt..no educatia sexuala in scoli…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button