Semnează petiţia împotriva Raportului Noichl: discriminează şi impune dictatura ideologiei de gen

11081396_926002237463816_8557163701481598451_n

Marţi, 9 iunie, Parlamentul European va vota în sesiune plenară rezoluţia cu privire la strategia „UE Post-2015” de realizare a egalităţii între bărbaţi şi femei, cunoscută sub numele de Raportul Noichl, propus de o deputată social-democrată din Germania, Maria Noichl (foto).

O analiză a organizaţiei Family for Europe a descoperit în aproape jumătate din paragrafele raportului formulări care discriminează în mod făţiş bărbaţii, cu toate că documentul propus se pretinde a urmări idealul egalităţii. De asemenea, 17% dintre paragrafe conţin formulări care au un potenţial semnificativ de a afecta libertatea de expresie, libertatea presei şi libertatea afacerilor.

Cum semnăm petiţia

Accesaţi adresa:

http://citizengo.org/en/signit/24661/view

De ce nu trebuie votat raportul Noichl:

Punctul 67

Comisia Europeană să asiste Statele Membre UE să înfiinţeze catedre universitare de studii de gen şi studii feministe. Aceasta înseamnă impunerea promovării unei ideologii politice, pe filieră neomarxistă, pe care organismele europene deja o adoptă ca pe ceva firesc, dovadă chiar prezentul raport.

Comisia Europeană să promoveze politicile de gender mainstreaming (termen greu de definit, care înseamnă în principal promovarea ideologiei de gen în toate domeniile societăţii), bugetare pe criterii de gen şi evaluare a impactului de gen în toate propunerile legislative şi la toate nivelele de guvernanţă, pentru a asigura anumite obiective ale egalităţii de gen (cum ar fi obligarea angajării unui anumit procent de femei într-o întreprindere, chiar dacă aceea ar fi una de, să zicem… minerit!)

Punctul 55

Comisia Europeană şi Oraganizaţia Mondială a Sănătăţii să scoată tulburarea de identitate de gen de pe lista tulburărilor mintale şi de comportament din cea de a 11-a versiune a Clasificării Internaţionale a Bolilor (International Classification of Diseases: ICD-11), deoarece, pretinde raportul, patologizează „diversitatea de gen” la vârsta copilăriei. Adică, dacă un băiat pretinde că este fată la o vârstă fragedă, se consideră că a-l corecta ar fi un abuz, ceva nefiresc.

Punctul 59

Comisia Europeană şi statele membre să elimine discriminarea în accesul la tratamente de fertilitate şi la servicii de reproducere asistată. Adică fertilizarea artificială şi controversata practică a mamelor-surogat să devină accesibilă inclusiv pentru cuplurile de acelaşi sex.

Punctele 52 şi 68

Reiterează dreptul la acces voluntar la servicii de planificare familială, inclusiv avort şi îndeamnă Comisia Europeană să asiste statele membre UE în asigurarea de contracepţie şi avort. Aceasta însemană o ingerinţă în politicile statelor-membre pe chestiuni care până acum ţineau de subsidiaritate, adică erau reglementate la latitudinea statelor membre, fără a fi impuse de la Bruxelles.

 

, , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns