Marşul pentru Viaţă

Înscrie-te ca voluntar la Marșul pentru viață și Luna pentru viață 2020 de la București

de Redacția Stiripentruviata.ro

Asociația România pentru viață se implică în organizarea Marșului pentru viață și a Lunii pentru viață 2020 de la București. Pe site-ul asociației s-a publicat un anunț prin care doritorii sunt chemați să sprijine manifestările menite să creeze o cultură pentru viață în România:

„Marșul pentru viață a reunit în ultimii 10 ani sute de mii de participanți. Toți acești oameni au avut un mesaj clar: societatea este așa cum ne-o construim, iar noi vrem să construim o societate care sprijină viața, femeile însărcinate și pe copiii lor.”

Voluntarii bucureșteni care se vor implica în cel mai mare eveniment pro-viață din România și Republica Moldova vor avea parte de o lună plină de activități. România pentru viață le promite că acestea vor contribui la dezvoltarea lor personală și vor ajuta și societatea.

Voluntarii vor contribui la organizarea următoarelor activități: întâlniri cu invitați care inspiră oamenii să facă bine, ateliere de formare pro-viață, dezbateri, proiecții de film.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ei își vor face noi prieteni și își vor putea îmbunătăți abilitățile de lucru în echipă pe parcursul pregătirii și organizării Marșului pentru viață și a Lunii pentru viață 2020 de la București.

Click aici pentru înscriere


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button