familie

Se așteaptă o prezență masivă a creștinilor ortodocși la Marșul pentru viață din Washington DC

„Unic din prima zi” este tema de anul acesta a Marșului pentru viață care va avea loc vineri, 18 ianuarie 2018, în capitala Statelor Unite ale Americii și la care se așteaptă o prezență considerabilă a creștinilor ortodocși.

Potrivit unei informări a Bisericii Ortodoxe din America (OCA), „Mitropolitul Tihon îi va însoți pe ceilalți ierarhi creștini ortodocși, pe studenți, clerici și credincioșii din cuprinsul țării la Marșul anual, care se va încheia cu oficierea unor rugăciuni de pomenire pentru victimele avortului”.

Înaltpreasfințitul Părinte Methodios, Mitropolitul ortodox grec de Boston, va reprezenta Adunarea Episcopilor Ortodocși Canonici din Statele Unite ale Americii.

Anul acesta Marșul va fi organizat în mai multe orașe din România și Republica Moldova sâmbătă, 23 martie, și va avea rolul de a sublinia unicitatea persoanei umane din momentul concepției.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tema Marșului pentru viață din România va fi „Unic din prima secundă”.

Sursă: Basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button