avort

Scrisoare către fiul meu / Memorialul avortului

 av1
Preluare de pe AbortionMemorial.com
Autor: Tom

Dragă Andrew Thomas,

Așteptam ziua aceasta de mai bine de 30 de ani. Te rog iartă-mă pentru că te-am abandonat. Dar mai ales pentru crima și durerea pe care le-am provocat prin moartea ta.

Îmi pare nespus de rău.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Te rog iart-o și pe mama ta. Era o femeie frumoasă pe care am iubit-o. Nu am fost un soț bun. Abuzurile din copilaria mea i-au produs multă durerea în timpul căsătoriei noastre și, pe bună dreptate, a intentat divorț. Ce femeie nu ar fi făcut-o? Cred că ți-ar plăcea de mine acum, încerc să fiu un bărbat mai tandru, mă străduiesc din răsputeri.

Dumnezeu mi-a vindecat rănile vechi și mi-a dăruit o soție și o familie minunate. Toți te iubim foarte mult. O să mă asigur că ei știu despre tine mai multe. Nu vei mai fi uitat niciodată.

Te rog, roagă-te pentru mine, uneori sunt obosit și slab. Ca tată trebuie să depun efort pentru a rupe acest ciclu de abuz. Familia noastră trăiește și îl slujește pe Domnul. Lumea e foarte decăzută acum iar uneori mă gândesc că îți este mai bine acolo. Milioane de copii sunt omorâți în fiecare an și mă tem de mânia lui Dumnezeu. Mă rog pentru vindecarea poporului noastru, dar atâta timp cât nu încetăm să omorâm, speranța e aproape pierdută. O să continuăm să ajutăm cât mai mult mișcarea pro-viață.

Pentru totdeauna protejat în mâinile lui Dumnezeu.

Cu dragoste,

Tata

Traducere: Alexandra Maria Vieru

foto: http://www.freedigitalphotos.net

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button