eutanasie

Scoția: Cazul unui copil este folosit pentru a promova eutanasierea copiilor

seringă

de Wesley J. Smith, National Review Online

Organizația Together, cunoscută și ca Alianța Scoțiană pentru Drepturile Copilului a trimis Parlamentului Scoțian un document prin care propune pentru copii „dreptul” la sinucidere asistată.

Referitor la pragul de vârstă de 16 ani…, bolile terminale nu discriminează în funcție de vârstă și nici sistemul medical nu ar trebui să o facă”, se spune în cerere.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe lângă faptul că în Scoția nici măcar adulții nu beneficiază de dreptul la sinucidere asistată, propunerea de lege sugerează și crearea unei noi profesiuni specializate, non-medicale, de eutanasiator / facilitator de sinucidere.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button